• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SHARKIEšťouraj se v tom, tak to mají rozjebaný, jako u nás, když e hrabou v systému
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Maj to rozbitý!! :)
    Dneska to nenacitalo bonus za dokončení levelu, tak jsem si říkala, že to možná upravili a už bude větší bonus jenom za poslední Daily quest. Tak jsem ho udělala, triple bonus mi to sice oznámilo, ale reálně se nenacetl ani po restartu aplikace. Takže dnes zřejmě pro jistotu zcela bez bonusu. Grrr!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mna by fakt zaujimalo, jak to s tym Duolingom robia. Lepsie jak generator nahodnych cisel. 😃
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAAJAA: To je vtipný :) Já na Androidu poprvé dostala 3x, ale výměnou za to žádné 2x po dokončení jednotlivých koleček:(
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Tak tohle jsem dnes na androidu potkala poprvé... 🤔

NELDE
    NELDE --- ---
    MOIRAIN: To mě se stane, že se lekce a nefunguje tlačítko na mluvení. Nezbývá než zrušit a začít znova.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MOIRAIN: To už mě taky párkrát vytočilo a nefungoval ani restart :(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HELOUN: taky jsem dostala dneska tripple a k tomu potřebu ob dvě tři lekce restartovat appku, protože se nezaznamenala udělaná lekce v "kolečku" a jela ta samá znova
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    A já se na androidu dnes konečně dočkala toho triplu!! :)
    Očividně tedy dělali nějaké úpravy, tak snad to bude konečně fungovat lip, až se to usadí... ;)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Dneska mi začali na androidu nějaké anomálie.
    Za každý quest jsem dostal double-boost (teda zatim mám jen první dva)
    Škoda, že vůbec nemám čas je využít :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELDE: To mám zašedlý :/
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Některé jazyky nemají Speak, jen Listen.
    Jinak pro non-Super jde procvičovat přes přidání srdíček - myslím, že to fungovalo i při plném počtu.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jojo, mění se to s jazykem, to mám vyzkoušené... stejně jako ty žebříčkové hry
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Promiň :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: hm, tak jsem zkusila přepnout na angličtinu, kterou jsem neotevřela tři roky a celý duoloingo se mi asi seklo.
    Je tam úvodní stránka s nápisem a ptákem a nic se neděje už 5 minut a nejde s tím nic udělat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: No musím doplňovat tréninkem, ale je to prostě opruz.
    TUILE: To jsem se naučila nějak ignorovat, ale jo, někdy to je fakt demotivační. Nebo to utnout, když mám ještě půl.hodiny 2x bonus.
    QUANTI: Já se taky snažím, ale tenhle týden mi to trošku nevychází, proto mám trošku černé svědomí, ale to dáme, do neděle času dost :))
    Taky jsem neplatič.
    MAR_TINA: Tohle záleží i na jazyku, co umožňuje, myslím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: tak to mám úplně jinak. Android a placený

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: to netuším
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Slovíčka jsou taky jenom v supru, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam