• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: To si právě také myslím, že mi dávají těžší hráče. Možná mají nějaké segmenty.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak to ani nemam :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: je to kombo času a místa, ze kterého postupuješ.
    aneb lidi typu Cross, co pravidelně postupujou z první pětky, dostávaj adekvátně challenging spoluhráče.
    když dva týdny po sobě postoupíš mezi 20-25. místem, tak se tvá liga taky adekvátně posune :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: ale tak většině asi začínají ;-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Jenže turnaje nezačínají najednou pro všechny, jak jsme si tu párkrát empiricky ověřili :))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Teď s těma XP dost zamávaly ty triply za třetí quest
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Moje minulotýdnová skupina: na udržení nestačilo 3500xp, na postup do turnaje bylo třeba 5700xp. Ve skupině, co byla žena, stačilo asi 800xp na udržení,
    Teď to bude pár týdnů snazší, protože ty 10k+ budou v turnaji.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: pole me jde i o to, kolik toho mas udelano no... To se pozna kdyz mas friend quest s nejakym novackem, to je pak uplne easy.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: Přijde mi, že ne, že to i záleží na nějakém statusu. Žena dostává výrazně slabší soupeře, i když začíná ve stejnou dobu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    RUTHLESS: Strasne zalezi, na aku skupinu narazis. Mala som tam uplnych blaznov, aj uplnu pohodu. Teraz poslednu dobu mam stastie na taky ten stred, kde sa udrzat da relativne lahko, ale na prve miesta uz to chce dost snazenia.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To si někdy řeknou i ti honiči bodů a najednou ráno koukáš, že mají už 10 000 :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Záleží, někdy člověk vylosuje takové protihráče, že ani se 3000 nemá šanci se udržet. Nepomáhá ani začínat večer, minule jsem právě takhle hezky vypadla, tak jsem teď druhým týdnem zpátky v diamantu :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KUHL: ja s 2,2k. Holt liga "kurva, je pondeli 23:50!" 😀
    KUHL
    KUHL --- ---
    RUTHLESS: cha tak to ja postoupil do turnaje s 11 000 cca. a byl jsem 8.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: prusr je, kdyz v diamantovy bojujes o prvni misto a omylem pretahnes lekci do novyho tejdne. To je potom trochu brutus 😀
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: rozrazuje se to podle toho, kdy udelsa prvni cviceni. Jendoduse receno, cim pozdej, tim snazsi je se udrzet. A teda 2k na postup do diamantu snad nestaci ani omylem, ne? To si pamatuju, zejsem se rval tak na 5k... Par tydnu :-D Ja jsem vcera postoupil do turaje s 1200 ecpy... takze fakt pohode (a to jsem je udelal vlastne ve dvou dnech)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: udrzet se v diamantu je fakt v pohode... S tim nemam problem, staci se na to trohcu nevysrat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: pokud si pamatuju, tak na postup jsem potrebovala o dost vic a v te diamantove jsem se pak flakala.
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: Nevím, jak to rozřazuje, ale často je diamantu potřeba 2000+ expů na udržení
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: mu prislo horsi se tam dostat nez udrzet! Postupuje 5, ale zůstává 25 😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam