• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: my měli ten hysterák asi měsíc zpátky. Bohužel neměla dost diamantů a přišla ve 23:55 :-(
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uff, teď jsme měli doma velkej hysterák ohledně ročního streaku a Duovy kostřičky :D ještě že měla dost diamantů na záchranu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Ještě minulý týden jsem to měla.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: tak asi můžu bejt ráda, že ke mně ty změny vždycky doputujou hrozně pozdě, protože tohle ještě mám.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: Takový ty +5 za lekci na hodinu? To mi před časem zmizelo, myslel jsem, že to prostě zrušili.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já od přechodu na nový telefon nemám ty sobotní bonusy vůbec :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně ráno nešel nějak internet, tak jsem early a night neměla. Ale nějak mi asi nenaskočilo ani sobotní +5.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tohle se mi jeden den tento týden taky stalo s tim, ze prvni dva questy jsem delal rano a treti vecer, takze to nebyl nejakej momentalni vypadek. Jedine co fungovalo byly bonusy za Early Bird a Night Owl, u těch se mi ještě nestalo, že by nezafunogvaly
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Mě včera duolingo dokonce odčítalo! Přehodilo mě to po cvičení na ukázání progresu nejprv jsem mela neco jako 910 a změnilo se mi to na 905 a posunulo mě to příčku dolů pod hráče co měl 907. A asi po dvou dalších cvičeních se mi sice celkově body přičetlo, ale zase udělalo tenhle taneček odečteme 5 xp a posuneme o příčku dolů 🤷🏻‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já včera nedostala ani jeden bonusy vůbec nic. Ani za questy.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tak uvidíme!

KUHL
    KUHL --- ---
    Už mám triply a už se mi taky 2x nepripsal :)). Konec doublu na konci buttonu vítám, udělám toho víc, protože si ty poslední části "nesporim" na později. A dnes se mnou vyjebal i sobotní bonus, kterej si automaticky rozjel, když sem klikl na apku.. chjo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Uuuiiii. Řečtina má vícenásobný zápor.
    Ta gramatika má snad všechny hrůzy, které má i tenhle divný jazyk, co tu používáme. Nikdy jsem češtině nepřišla na chuť :D a tak si to dám v dalším.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: tak v sektoru policie, soud, gulag se kódováná mluva asi využije dost
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale proč to tuší v kapitole o trestních soudech? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: že včely něco tuší se v ruštině používá.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Takovou skupinu jsem v turnaji teda ještě nikdy neměl - jsem přesvědčen o tom, že předchozí výsledky nemají na výběr spoluhráčů v dalším týdnu žádný vliv

AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: Ty cervena, ja metro😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam