• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Tam jsem už asi rok. Jednou si tvl člověk chce jít brzo lehnout a natrefí na tohle...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Do diamantové ligy.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kam jsem se to do hajzlu zase dostala!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si sem odložila z radosti, že se jednou podařila liga taková, že bych měla skončit první v diamantové, jinak si primárně samozřejmě držím streak a snažím se fakt vnímat, co klikám a rozumět tomu, co v těch cvičeních dělám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENEVIEVE: jsem četla, že si držíš steak, a zazáviděla! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENEVIEVE: úplně stačí
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já se te´d z diamantové propadla až do pearl, nestíhala jsem, ale aspoň si držím streak...
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Já taky dnes vítězně. Jsem ráda, zároveň je to na nějakou dobu má poslední interakce s Duolingem, nechám sovu spát zaslouženým spánkem a já začnu mít více času na jiná dobrodružství.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já jsem to teďka zapnul spíš tak ze srandy a taky proto, že nemám dodělanej třetí quest a až na jednu magorku s 30k za minulý týden, je to vcelku hratelný... alespoň nebudu muset čekat do zítra do večera :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VSICHNIMAME: Jo, od začátku jsem to nějak projela a všichni měli za týden cca 3-4k jako já. A pak jsem se jen držela v top 10 a až dneska se vyšvihla na první místo. Ten, co je na screenu druhý, mě pak asi o 200 předběhl a odpojil se. Zatím to vypadá stejně. Tak uvidíme.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    NELLAS: tak to máš štěstí na skupinu! U nás by to bylo na sedmé místo, zatím. První má 20k....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A asi před půl hodinou mi problikl výběr spoluhráče do friend questu a hned zmizel, tak nevím, jestli bug nebo si mě zrovna někdo vybral :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dej se vůle soví.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: já jsem tak marná v hraní her, že si těhle souvislostí ani nevšimnu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Holt mám utopictejsi verzi ruštiny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: v mojí ruštině se v restauraci v životě nejedlo! V mojí ruštině je restaurace na náměstí, vedle banky. Ale "my nechceme revoluci!"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Změna téměř instantní :D
    Ale jako já zase ráno fakt dávala jen max jednu lekci, abych si udržela bonus. Jenže když mi to hned propálí x3, tak mě to spíš odrazuje :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Hm, já to ještě nemám, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Od změny bonusů za questy mě to nemotivuje dělat 2x denně, stejně jsem se často jen těsně před 12. přinutila udělat cvičení, abych si zajistila večerní bonus x2. Ovšem co se mi truhla x3 otvírá až druhý den, nechávám to celé na nerušenou půlhodinku večer, kdy si projedu pár cvičení (nebo nahrnu pár bodíků, podle nálady), dojedu všechny 3 questy a hurá zítra. Vlastně mi to asi trošku zkvalitnilo život :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mám tenhle týden ve skupině nějakýho magora, co se rozhodl věnovat sobotu duolingu. Už má dneska 12k

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam