• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: 105 odpovídá 35 v základu :-P
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ted jsem měla legendary v jednom jazyce tuším za 120, ale to bylo s bonusem za správnost a 3x. Jinak to bývá někdy taky za 105, což odpovídá 30 v základu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: To je divný s tím legendary. Ale já tohle dělám většinou s využitím ranní a noční truhly, snažím se to mít tak nějak podobně každý týden a začínat v pondělí co nejpozději, ať mě to nehodí do ligy s overachievery.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELDE: Jednak je to podle používání, jednak - někdy je primitivní, třeba za čtyři lekce, ale jindy je to za dokončení sekce, což může být osm i víc... Já teď pár dní za sebou triple neměla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Já mívám za 5 lekci nebo třeba za 5 100% lekcí. Nebo za dokončení sekce.
    Každý to má podle toho, jak moc to používá, takhle se ptát je hloupost.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Jak se to daří nezískat triply? Já ho měl dnes za 4 lekce bez chyby, včera za dokončení lekce, den před tím za story úlohu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MAR_TINA: U nás v diamantu se dneska vypadávalo s 2.7k. Ale je to teda poprvé, co vidím takhle vysoký čísla, jednou mi podobně stačilo i na první místo :)
    Jo a začínala jsem v pondělí až kolem 23hod.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: tvl to je diamant?
    Já se sotva držím každý týden v perlove, první mívají 3000+, já mám za legendary max 30, nikdy tripl bonus a s tím to mám jako stihnout?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Takhle jsem už párkrát vypadla nebo párkrát někoho vyšoupla.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (ještě někdy v šest jsem byla dost bezpečně 16.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    U nás taky byl zdrcující finiš, měla jsem koukám víc štěstí než rozumu...

CROSS
    CROSS --- ---
    MAEQ: asi ta přezdívka Noční Duha neni náhodná a nositel(ka) je aktivní hlavně za tmy.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Argh, ještě ve 20.50 stačilo 2300 xp na druhé místo... No nic, tak další týden v obsidian lize.. :-/

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: To je pravda, to dělá syn, když mu hrozí vypadnutí. Teď na to dva dny nesáhl a byl na mrtvici, že je v sestupujících, tak si šel dělat legendary stories a asi za dvacet minut byl kousek od postupu 🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ty si teda syslím na nedělní večery, kdy rychle zachraňuju ligu/postup, ty je škoda vyplincat jen tak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: nejlepší jsou legendary v jazycích, které mají stories :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: trik je dělat si legendary s dlouhým odstupem, tak 29 lekcí nazpátek. To už člověk to staré umí a jde mu to :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: já když je quest na body
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Já legendary nedělám, mě to stresuje 😅
    AETHER
    AETHER --- ---
    MAR_TINA: Jak za ktere cviceni. Obvykle ale 40 bez doublu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam