• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VIDA: hrál jsem necelou hodinu ;-) 10minut triple ze včera, 20 minut za prvni dva questy + mi zbylo 30 minut z friend questu z minulého týdne. Původně jsem chtěl začít až večer, ale měl jsem čas, tak jsem to pustil dřív
    VIDA
    VIDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Wow. A to ti kolik času zabralo?
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    tento týden je vstup do turnaje ;-)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: já už z té ruštiny blbnu. Teď čtu něco o centrálních protistranách (CCP - Central CouterParties) a mozek to automaticky přeloží jako SSR a diví se, kde mu uteklo jedno S :-)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jj, to využívám, jen mě překvapil návrat truhel, nechám se překvapit jak to bude dál 😉🙃
    VIDA
    VIDA --- ---
    (Já si myslim, že je to všechno dobře promyšlenej plán, jak u nás nerdů vyvolat dojem, že se v našich životech něco děje.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Skôr úplný chaos 😃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAAJAA: Ten 3x na ďalší deň mám teraz úplne novo, 4 dní.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A to se chtěl člověk jen naučit, jak se rusky řekne ať žije revoluce.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Je to zkrátka docela věda :-D
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS: ano, a je dulezite delat ty ukoly postupne. kdyz udelas dva najednou, tak se to obcas sekne a nezapocita to nic a nekdy to zapocita jen jednu truhlu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAAJAA: na ten 1,5 násobek je stejná finta jako na double a triple - a sice, když máš triple a uděláš behěm něj první quest, tak ti to místo 1,5 násobku prodlouží o 10 minut ten triple
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Ty mi zatím nezmizely. Jen je už nevyužívám.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Já měla první 1,5 násobek a další někdy asi v listopadu, pak mi zmizely raní a noční truhly a hle! teď nějak v týdnu nebo o víkendu se mi truhly zase vrátili, ale trojnásobek mám na další den taky 🤷🏻‍♀️
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: S verziou to nesúvisí, zmeny púšťajú ľuďom rôzne po vlnách.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně to naskočilo asi někdy v půlce prosince? Prostě je Martina v poslední vlně :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Tak to máš asi starou verzi (-; Jestli chceš novou, kde jsou za úkoly 1.5, 2 a 3 násobky na 10 minut, tak musíš udělat update.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA: double za dokončení lekce jsem měl naposled někdy loni v listopadu. Ta rozmanitost je až udivující
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELDE: jako questy? Jo. Většinou je udělám. Mám rectinu na androidu.
    Za třetí quest mám double, za dokončení lekce taky, za ranní noční truhlu, když je náhodou stihnu, taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam