• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja som si všimla minulý týždeň.
    SHARKIE: A toto som ešte nemala. Fuj.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tohle taky

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To tam maju uz vyse mesiaca

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Wtf. But seriously, wtf?

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jo, mam info od dalsich ludi, ze to vcera rusilo bonusy. Hned to potesi, ked nie som jedina. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Včera mi to tiež nič nedávalo. A zrazu bolo po polnoci a nabehlo mi x3 a ja som musela ísť spať, pretože som na to prakticky nevidela. Takže dnešný x3 je tiež už fuč.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Phew. Únor má jen 28 dni :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DURDIN: Ja to pustila dnes prvy krat a klasicky otvorila vcerajsi 3x. A rovno je fuc. Skor ako som zacala nieco ine robit. Na zajtra mam trojkovy dost casovo narocny, takze nan kaslem. Stejne sa mi dnes do toho nechcelo, takze som len predlzila radu. V lige mam nastastie tento tyzden rozumnych ludi, tak sa nemusim stresovat.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SHARKIE: Ty daily questy by to měly prodloužit o dalších myslím 15 minut, ale teď se mi stalo to samé, měl jsem mít 3x, ale místo toho mi dokončení daily co dává 1.5x vymazalo bonus úplně.
    A taky se to občas zabuguje, pokud máš 3x a někdo ti zrovna pošle 2x z friends questu, tak se to tím občas zruší obojí.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak ja si teraz rozklikla 3x bonus zo vcera a rovno zmizol..
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Když dobře užiji trojnásobky, tak jsem max třetí a to je 100+ diamantů. Navíc jich mám tolik, že je nestačím užít.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Myslím, že sa mi včera večer stalo to isté :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELDE: ale zas nemáš ty kamínky za který se kupuje freeze?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Jojo, akurat to nie vzdy vyjde. Mne to vcera ten 3x zrusilo este pred koncom, nasledne splnenie 1,5x sice oznamilo, ale uz sa realne neobjavilo. Nepomohol ani restart, tak som to proste vypla.

Proste im to plne fungovat asi nikdy nebude.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: to jsem měl ve staré verzi. Nově 1,5x na 10 minut za první, 2x na 10 minut za druhý a 3x na 10 minut za třetí. Minuty se sčítají, násobky to bere max.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JENDULUS: ani ťuk, za první a druhý diamanty a za třetí 2x
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    MAR_TINA: 3x mi to dá vždycky když splním všechny 3 daily questy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Děláme teď friendquest na body, tak jsem jsem dostala boost 2x a pustila se do legendary lekcí, ať to ubíhá.
    Pořád stejné jako před týdny, slíbí to 80 bodů a i při bezchybném plnění dá 60.

Tolik ke skóre v ligách, dál si budu vegetit v dolních patrech a nehrotit to, s těmito podmínkami to ani nijak nejde. 3x jsem ještě neviděla.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Oranžový vypadá furt stejně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam