• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TUILE: no, ten taky ne :-)
    i když únor šel, zaspala jsem v lednu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja posledni mesic jedu stylem- v nedeli dam trista bodu, abych se udrzela v lize.
    friendquest splnime v nedeli…

TUILE
    TUILE --- ---
    TRISSIE: breznovej :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a teda já su debil, včera jsem lekci neudělala vůbec. No holt nebude únorovej perfect streak...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak jistě, tenhle týden tě to hodilo do skupiny podle výsledků z minulého týdne, tak se nediv :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já teď dva dny nedala ani všechny tři denní challenge, jinak jsem měla odznak už včera. Chybí mi přesně jedna challenge.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Jj, mě taky, ale nějak mi teď ty bonusy blbnou. Minulý týden byla jednoduchá skupina a bez větší námahy jsem byla třetí (s trošku větší jsem mohla být možná i výš), tak tenhle budu bojovat o udržení.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ale jestli KURE dá aspoň jednu lekci nad 90 %, budu mít už dneska březnový odznak 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Divný. Já mám po všech bonusech ještě asi půl hodiny triplu, ale už mě to nebaví. Přesně mě ale triply na druhý den (navíc se zapnou automaticky při první lekci) motivují udělat to jen jednou denně najednou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ne. Ale 3x bonus mi vyprší tak po 5 minutách a 1,5x bonus mi to pak neregistruje :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Minulý týden jsem byla v pohodě první, tenhle s jazykem na vestě pátá.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja vcera zaspala v polke lekcie. :D Nastastie nebola prva, tak aspon ten den mam zaratany. Akurat na dnes nemam 3x bonus.

Inac tam tento tyzden mame zase par blaznov, tak si pojdem kludnejsim tempom, len aby som sa udrzala. Ked tam boli minuly tyzden rozumnejsie hodnoty, tak som u toho sedela dlhsie, postupila o vacsi kus v novych veciach a kazdy den sme sa pretahovali o tie prve miesta. Ocividne to sutazenie tam na mna ma dobry vplyv. Pokial je teda sanca sa donho rozumne zapojit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Taky teď máte v lekcích ty blesky přes obrazovku? Mě to docela ruší.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KURE: otevři si Duolingo v prohlížeči a je to na první stránce v nastavení

B3DA
    B3DA --- ---
    Hola! Mate nekdo volny slot, ci dva Ve family planu, prosim?
    KURE
    KURE --- ---
    Nevite kde se zapíná dark režim? Pred par dny se mi to prepnulo do bílého a štve mě to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DURDIN: Tak napraveno, ani dva měsíce to netrvalo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    😃

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JENDULUS: tohle řeším cvičením, kde všechno jen náhodně odkliknu a ve druhém kole to dám normálně.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    JENDULUS: Tohle som uz hodne dlho nevidela :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam