• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jako v těch začátečnických lekcích je to fakt o naučení se slyšet mluvený jazyk, to chápu. Jen je ta Lucy fakt creepy (i s tím "I'll get to the bottom of this. And remember, I'm always listening") a Falstaff prostě jen tak trošku divný. Kromě Lily ("whatever, see you next time... or not") tam mívám ještě toho divného týpka, co se rozhoduje, jestli mají lidi doma cennou věc (volají mu, že mají oblíbený klobouk nebo knihovnu) a pak je tam ještě Bea (nebo jak se jmenuje ta černovlasá), které volají "strangers and I do absolutely nothing". A ještě jsem měla tuším Juniora, ale toho asi jen ve španělštině.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mě ty Lucy is listening, Falstaff learning about humans a call with ta fialová holka taky přijdou takový divný. jako - lekce pro lekci?
    případně mám v němčině ještě mluvící lekci. Opakuju asi patnáctkrát totéž, maximálně s dvěma variacemi (stylem "Běžím na autobus - Běžím na vlak? Kam běžíš-Na autobus! Kam běžíš-na vlak!")
    bez všech těchto věcí jsem se v pohodě obešla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: To je hrozne čudný koncept, mám to v japončine a wtf.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pribudli mi v tej ceskej spanielcine tie lekcie, jak Lucy pocuva druhych. S tou cestinou je to take divne. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak mám poprvé ve skupině dva lidi z přátel :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Kdo je Kai? Protoze podle.jmena a prijmeni jsem s timto clovekem mozna chodila na zakladku :-D
    Do rocniku s keho bratrem, on byl tusim o dva vys a dost chytrej. Tak ye priznej :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sova má zvrácený smysl pro humor

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Hm, tak dalsie 1 veta mluvenia a 60xp za nu. To de. 😂
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Eeee, mam tu uplne nove chyby. Take to poslechove cvicenie mi skoncilo po 4 vetach akoze hotovo a nasledne mluvenie uz po 1 vete. Ziadne 10, jak normalne.
    E42
    E42 --- ---
    Duolingo chtělo svou sovu zabít už dávno. Čísla jsou enormní - CzechCrunch
    https://cc.cz/vrah-sovy-duolinga-vedeli-jsme-ze-delame-neco-velkeho-pozastavili-se-nad-tim-i-pravnici/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    NELDE: To se mi nikdy nestalo :) a mam jen iPhone :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: Nekvalita jakého sw od Applu? Jako že za to může iOS a ne vývojáři DL?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem právě narazil - na iPhone v jedné lekci se to zasekne a není možné pokračovat (restart aplikace nepomůže - seká se stejné místo) - sw závada! Když přičtu, že mi to tak dvakrát denně zhavaruje, nemožnost vypnout animace a pidipísmena, tak jsem hodně naštvaný. A vzhledem k tomu, že nic z toho na Androidu nebylo, tak si myslím, že je za tím spíše nekvalita sw od Applu.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ja to teda nekoupila :D zas tak moc mi nejde o poradi, ale o to procvicovat... ted se mi to v sekci 4 preplo z klasikejch slovicek a prekladu vet na dotazy o kontextu a tak, a to me bavi mnohem vic :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: jj a je super, ze tam tie moznosti su rozne :)

Este keby to tak dokazali mat nejak konzistne funkcne :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já zas vím, že by to pro mě byl stres (už ty dvě předposlední nebyly úplně nejjednodušší na postup), tak jsem aspoň využila jinak zbytečný diamanty :)) každý má jiné priority, jak vidno.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Tak jasne, ale pride mi to moc. To uz radsej ten 1 tyzden ozeliem na pohodu v nizsej lige. :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja to vubec neutracim. maximalne koupim pri friendquestu dpuble partakovi.
    ale ani mi to nepribejva, tim ze se furt drzim nekde nad hranici postupu a novy lekce delam tak jednu za tejden, tak sem tejdne nula od nuly. dostanu 100 za friendguest a zhruba stejne na friendquestu rozdam.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Jo, to chápu, mě ty honičky nikdy moc nebavily, tak je dělám v podstatě jen když je mám v daily questech nebo už jo nevím co.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já mám nakoupený nějaký ty prodloužení času, když potřebuju honit expy ve vysokých úrovních matchmakeru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam