• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Většinou mě to hodí do skupiny, kde v té chvíli všichni nějak začínáme.
    Tak dneska měl první asi 4000 bodů. Celkem za týden 30000.
    A mám tam další dva nyxaky.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    K comu su tie statistiky? XP nie su urcite za posledny tyzden, ale ani za cely turnaj. Denne davam cca 30-40 minut, takze tam to vyzera asi na 2 tyzdne. Ale nove slova su nezmysel uplne, tych som len za vcerajsok mala viac. To si u kazdeho cisla hodia nejaku random hodnotu?

KUHL
    KUHL --- ---
    NELDE: to jsem nevěděl, diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELDE: zajimavej tip, diky :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Jojo, ten týden, co začíná turnaj, skončit těsně pod čarou
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Aha, takze pockat hned na zaciatku. :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Když začne turnaj a v tom kvalifikačním kole nepostoupíš, tak máš v dalším týdnu další pokus (myslím, že ještě ve třetím). A je to samostatný turnaj, takže těch 10k+ je tam minimum.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    TUILE: ehm, tak já si ho jdu zase stáhnout, dal jsem si celkem dlouhou pauzu :) @losmichalosczech
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    SHARKIE: ona je k tomu taková historka.. Vyhrál jsem takovou větší fotosoutěž a pozvali mě na obří veletrh v Barceloně (MWC), abych tam o tom svém focení něco řekl. Podotýkám, že jsem se AJ nikdy neučil.

Měl jsem měsíc na to, se z téměř čisté nuly naučit alespoň natolik, abych se nějak základně domluvil a udělal tu prezentaci ...
    Učil jsem se několik hodin denně mnoha způsoby a jedním z nich bylo i Duolingo :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEEJAYY: Fujtajbl :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    DEEJAYY: sup sem s prezdivkou :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DEEJAYY: Zerie to hodne cas :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Jak myslis prvy tyzden? Som mala teraz turnaj po dost dlhej dobe. Vsetky kola predtym boli ok, az to posledne boli blazni.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Znova už bych to nechtěl dělat :)

NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Já jsem si vyzkoušel, že do turnaje nemá cenu lézt ten první týden, ale až druhý (a možná i třetí). Ty největší honiči tam vlezou hned ten první běh. Na vítězství pak stačí něco kolem 10k (ve třetím běhu to bude ještě méně).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELDE: No určitě budou podle pásem
    NELDE
    NELDE --- ---
    QUANTI: Ne, jen se naší vnímání uzávěrka s letním časem o hodinu posunulo - se zimním to zase zpátky. Letní čas má vliv na to, kdy máme konec dne, ale nikoli na závěrku žebříčků. Mimochodem při cestování mi přišlo, že ty soutěže jsou podle časových pásem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: No, unho hned od zaciatku bolo jasne, ze nema zmysel bojovat. Tak som si dala kludnejsi tyzden a postupovala pomalsie. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Omg.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Prvy mal cez 50k :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam