• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Divné, na Androidu by to házelo posledních as 3-5 lekcí, na Applu všechny - ale vždy jen probrané nebo probírané.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELDE: tak to mi před pár týdny selhalo, protože jsem někde v poslední třetině, ale začalo to házet cvičení z úplně celého včetně konce, takže to neumím a nemá to smysl.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Já takhle jedu mluvená cvičení v Target Practice - vybírá náhodně ze všeho probraného a hezky si tím zapamatovávám fráze. Plus když nějaké slovíčko nevím, tak si ho osvěžím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATOMINATOR: ještě je možnost, za málo bodů, ale hrajem na učení se ne na body ;), znova projíždět už udělané lekce, jakmile ji má člověk i s tím definitivním opakováním hotovou, lze libovolná spustit znova jako procvičovací za asi 10 bodů.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    ATOMINATOR: Řečtina je teď v Daily refresh také pestřejší, takže ano. To jsem ráda, že se mi to nezdá, já už jsem u Duolinga opatrná :)
    Už jsem to tu v minulosti řešila a byl i rozdíl mezi Apple a android, kdy Apple fungoval lépe (čerpal z více lekcí), tak možná to jenom konečně stejně upravili i pro android.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak pisali, ze umrel. Asi ho na Velku noc chceli vratit medzi zivych. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Pro mě jo. Já měla doteď ikonku pořád stejně oranžovou.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dodělal jsem před necelým měsícem hebrejštinu ve všem na Legendary, tak jsem si říkal, že už nemá smysl se k ní v Duu vracet, protože Daily Refresh mi házel stále ty samé věty dokola, ale teď to vypadá, že to možná i opravili a funguje to mnohem lépe. Má někdo podobnou zkušenost u jiných jazyků?
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELLAS: To není úplná novinka, ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tvl wtf?! :-o

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak snad mi ostane co najdlhsie. 🙂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Asi hej. Ale vraj to odstránili pre Android aj zo starších verzií.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ja mam stale tu oranzovu. Nebol zas nejaky update?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Stěžuje si víc lidí...

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/duolingo/comments/1j202x3/app_icon_change_vanished/?rdt=64780
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: ja uz taky prosel vsechno, je fakt, ze to umeji schovavat nekdy dobre... ale bud jsem slepy, nebo to proste zrusili... tak doufam, ze jen vymysleji neco jineho, ja tyhle zelene barvy fakt nemam moc rad :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Já taky projela všechna nastavení (bylo to tuším u streaku) a nemůžu to najít. Doufala jsem, že mi někdo řekne, že jsem slepá, to nastavení je přece tady v tom nesouvisejícím meníčku :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: ajo, ja mam taky zase tu hnusnou zelenou---grr--- Ani oranzova, ani Super... a nemuzu to ted najit v tom nastaveni...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Super jsem neměla, ale měla jsem oranžovou, byla hezčí.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já mám furt Super ikonku, tak nevím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Moje Duolingo má zelenou ikonku. Proč už nemá oranžovou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam