• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ATOMINATOR: to mi nejde, neprojdu testem :D ..a nic jinyho mi preskocit nejde (mam free verzi zatim, nevim, zda je to tim?) Takze dneska zase nekonecnna buzerace s cajem a kafe. Asi se na to vybodnu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Taky je nemám. Místo toho je tam nějaký týdenní quest, ale už je splněný a pořád mi to hlásí nějakou neviděnou novinku v questech, ale když tam vlezu, tak tam nic nového není.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Zmizely mi ty měsíční odznaky. Dopoledne tam ještě byly
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    IOM_NUKSO: Klidně můžeš přeskočit do další lekce, pokud seš si jistá ve slovní zásobě té jednotky.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Pouzivam busuu a chtela jsem zkusit, zda duolingo nebude lepsi, ale uz skoro hodinu me to buzeruje s tim, jak se rekne kafe a caj. To je duolingo style nebo mam vydrzet do vyssich lekci?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Ahaa. On teda neprudil, ale robila som ho pozde. Teda to skoro vzdy, menit sa zacal az teraz.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: zamračená ikonka se objevuje večer, tak nějak simultánně s tím, když duo začne prudit, že ještě nemáš lekci.
    aspoň mně.
    VIDA
    VIDA --- ---
    VANEK: V sekci 3 tě čeká 39 units.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: OK, tak jinak. Dnes jsem dokončila sekci s číslem 39. Ale jak to teď čtu znovu, tak kdo ví, co ty tvoje náhodné údaje znamenají, no :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELLAS: Myslet znamená houby vědět, ale ani popisovat cestu ke "38/40" se mi nechce, natož screenshotovat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Myslím, že je těch sekcí 39, ne 40 :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELLAS: Já jsem poskočil do 2/38 (ze 40), ale není vidět, kolik mě čeká v sekci 3 :(

VANEK: Tak ale když si vzpomenu ve 23:59, mohlo by se mi to do streaku ještě započítat :(
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mne sa na chvilu objavila ta zamracena ikonka a po par lekciach sa zmenila na zelenu. Neviem, preco to furt menia. Brala by som naspat tu oranzovu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem dokončila ruský kurz.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Not aging well, are we?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: víš co, podpora se dá vyjádřit i lajdákům! :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Jo, na mna to uz napraskal tiez 😃
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: To už jsem taky viděla :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUILE: To teda taky jak kdo, já to mám na jablku už tak měsíc.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A koukám, že u tebe uspěl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam