• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Člověk si chce vybrat truhlu a je maintenance break 🙄

Also dvouletý výročí dnes.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Začal jsem dostávat údery elektrickým proudem od blesku při správné odpovědi. Od sovy bych je čekal spíš při špatných odpovědích
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: otec utěšuje dceru, že malý princ nezemřel, jen se vrátil na svou planetu a je teď se svou květinou.

A otázka zní: Jak se cítí dcera? Štastně, smutně nebo unaveně
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Co to je?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CROSS: dík. Ale já bych ještě dneska pár lekci udělala, nemuselo to být naráz)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Wtf :)

AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: Tak nechat Tobe jednu lekci, to je jak volnasek do cukrarny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: :-] to jsou mi humory. Nicméně to závisí na tom, co to je. Nějakých 2000 xp za tu večerní půlhodinu dám, do 60 lekcí budeš muset něco přitlačit, no. (A jinak jestli si to dobře pamatuju, tak poslední friend quest tady s kolegyní odmakala z větší části ona. Ale je možný že si to pletu s někým dalším.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To abych si nakreslila diagram.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja splham s priskokem a mam za partaka tento tyden manzelku sefa sveho muze 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Někdy je velkodušný a nechává svému protihráči na dohrání jednu lekci. Tak nějak symbolicky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem si do friend questu klikla crosse a tak se jdu podívat, jestli už máme hotovo :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Na camine som so sovou par krat zaspala 😃

Raz som tam mala nejaku tu vec na cas spravit na 3x bonus a vzdy som uprostred toho vytuhla, takze mi vyprsal cas. Stalo ma to vtedy fakt hodne pokusov. 🙂
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARGANNAH: řečeno s klasikem

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CROSS: Já jsem si blbec odemkla půlhodinovej bonus za druhý místo ve finále v neděli v půl jedný večer. Jako pardon, ale zamáčkla jsem slzu a šla spát. Zasloužím-li si za to vyobcovat z klubu, nešť.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELDE: Vtipný, jak si mimoděk popsal Filipa Turka.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak ten "podvodník", co udělal za pondělí 30k, na to celý týden prakticky nesáhl. Jako chápu, že jsou lidé, kteří jedou do nekonečna stejná jednoduchá cvičení, ono to nějaký efekt má, ale podvádět? To je asi jako závodit s formulí 4 proti dětem s motokárou, sice vyhraješ, ale furt jsi kripl.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Za včerejšek 780 a jsem devátá, nu což, ale aspoň tam nemám magory jako Lord :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak když dohraješ turnaj, dostaneš půl hoďky bonus, k tomu 3x z předešlýho dne… přece to tam nenechám (ten pocit, kdy to teda vypnu s tim, že by tam bylo ještě asi 28 minut 3x xp :-])
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Zbytek, na který jsem koukala, měl kolem 3-4 tisíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam