• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA: v neděli ve 22:00 začíná nový týden. Když začneš v neděli ve 22:00, tak si můžeš být jistá, že budeš mít ve skupině spoustu magorů. Když začneš v pondělí odpoledne nebo večer (někteří zde začínají v pondělí pár minut před půlnocí), tak máš větší pravděpodobnost, že budeš mít hratelnou skupinu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VANEK: a způsobí to co?
    Sorry, já se tu jen učím jazyk :)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAR_TINA: V neděli se mění liga.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: jaký to má význam, těch 22:00?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: to ale neznamená, že mám potřebu se s takovými jako já, celý týden přetahovat :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zrovna tobě to může být jedno, ty jsi jeden z těch, kvůli kterým člověk nechce spadnout do nové ligy hned ve 22:01 :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    No, a kdo dneska zapomněl, resp sova zacinkala až těsně po konci ligy? Tak asi ten freeze obětuju, no.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Všimnul jsem si, že mi chybí udělat dvě lekce pro třetí quest a kdyz jsem dělal tu druhou lekci, tak jsem si všiml, že je 22:00, tak jsem ji radši nedokončil - ten triple za to nestojí ;-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VANEK: Mne to nenapisalo nic. Ani teraz, ani v minulosti.
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHARKIE: Mně to dnes napsalo něco jako že ruštinu zreorganizovali a místo 3 stupňů jsem najednou ve 4. (a řeším starty kosmických aparátů; vot, pojechali!).
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A prva sekce to same. To znovu dotiahnem a onii to zase casom zrusia?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa vratila do druhej sekce v tej ceskej spanielcine, lebo som tam mala par poslednych lekcii nedotiahnutych na legendarnu uroven. Akurat tam mam zrazu prakticky v kazdej kapitole u 2-3 casti zrusenu tu legendarnu, aj ked som okrem poslednej kapitoly mala predtym uplne vsetko naplno.

To zas reorganizovali lekcie, alebo to zase nejak rozbili?
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: A ještě horší je, když se to celé zasekne, přestane ubíhat časovač (pokud tam je), a přitom když zmáčknu křížek, tak mně to vynadá, že přijdu o odměnu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm. Dneska jsem si na výstavě instalovala Smart guide a kromě češtiny a angličtiny mi to nabídlo ještě průvodce v němčině, polštině a francouzštině - mezi X dalšími nezaškrtnutými. Podezírám Duo 🤨
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: To se mi úplně nezdá, že by to Řekové říkali anglicky :))
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: I podle všelikých wiki. A jak jsem si to ověřoval, dozvěděl jsem se, že "jablka a hrušky" se řecky řekne "the hare's eyes are one thing and the owl's are another"
    NELDE
    NELDE --- ---
    QUANTI: Podle Google translate je kukačka Kukos (κούκος) (-;
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: sova je kukuvája? to bych čekala spíš kukačku :DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    Mě hlavně štvou ty reklamy ve formě her, co nejdou pořádně hrát.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Stejne 😃
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam