• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Být to jakýkoli lekce, tak v pohodě. Ale perfektní? Nejsem stroj, ty chyby dělám, kdybych je nedělala, nepotřebuju Duolingo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: To je za chvilu :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tyjo, já nikdy moc nechápala, k čemu jsou dobrý. Jako posílám je, abych nebyla za asociála, ale sama je využiju tak jestli jednou za měsíc, když si zapomenu nebo nestihnu udělat triple. Vždycky si triple natáhnu prvním a druhým questem a pak ho mám asi tři čtvrtě hodiny, víc stejně nevyužiju, a kdybych měla jo potřebu, dám ještě večer ranní truhlu (většinou dělám lekce dopoledne)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já mám neoblíbenej 2000XP co jsme měl teď s kamarádem, protože už je to bohužel hotové a nemůžeme si tedy posílat boosty
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: my máme v 50...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Ve 45 🙄 fakt prokletí
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: 100% úspěšnost v 35 lekcích?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: nechávám jako hádanku pro P. T. návštěvnictvo ;) schválně, jestli máte stejnej neoblíbenej.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: a jakej?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Néé. Nejhorší friends quest. Zbytek týdne budu dělat jen stories, slovíčka, speaking a listening. 🤦🏼‍♀️
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: postup do turnaje znamená nevypadnout další týden (-; A příští týden to bude docela snadné.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: ja nechci postoupit, me bude stacit, ze bez ohledu na pocet xp nevypadnu z diamantove ligy 😀
    Mam pristi tyden lepsi plany nez klikat slovicka. Ale prespristi taky, tak taktizuju 😀
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: Lepší jít příští týden do turnaje, to je menší konkurence a dá se vyhrávat bez námahy.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já jsem tento týden ve skupině s oběma mými dětmi :))) sranda docela, aspoň mám přehled, jak si vedou (friends řadu mám jen se starší, protože když jsem si naklikávala lidi, mladší Duo ještě nedělal)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: hm... bude tezke zvazovani, hecnu se na turnaj, abych pristi tyden nemusela delat nic, nebo si to nacasuju na bezpecne pasmo uprostred? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já mám tentokrát zase Trissie. Snad mě nevyšoupne ze skupiny, až se bude v neděli lámat chleba.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsme se sešli v jedné skupině s Crossem. Je tam s námi Iva.
    Škoda, že do turnaje tento týden nechci.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VENIKA: mně to na deadline na friends questy kecalo, psalo to v šest večer dvě hodiny (a konzistentně s tím celej den pozdější čas než obvykle) a najednou v sedm šlus, bylo po.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nojo, ještě dopoledne jsem chtěl postoupit o ligu, a nakonec 250/307.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    QUANTI: Tak tři je blbý, to by mě naštvalo. Takhle jsem si přerušila řadu friend questů jenom kvůli tomu, že jsem zapomněla, že ten deadline je dřív… ptž jsem ho měsíce nemusela využít.
    Tadleta ego-gamifikace je náročná :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam