• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Ja ho kupujem vzdy, ked sa mi chce a mam zrovna cas
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Som rada, ze mam klud :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Asi poprvý v životě jsem využila takový to dokoupení čtvrt hodiny bonusu navíc za 100 diamantů, včera i dnes
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dobrý závody teda

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Hups :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já docela jo 🤣

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja zacinala taky nejak v nedelu po 22.. a nestazujem si :D

BURAK
    BURAK --- ---
    CADDY: imho se to casem zacatku tydne vubec neridi. Ja treba zacinal v nedeli po 22. a ted po dvou dnech

CADDY
    CADDY --- ---
    Ja mam ted „pritele“ snad pokazde nejakeho :) Takze podle toho, co rika MAAJAA, to asi fakt nějak rezervuje... a mozna i kvuli tomu uz moc nefunguje me zacinani mezi 23. a 24. hodinou :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Poslušně hlásím, že jsem včera začínala přibližně kolem 5 odpoledne, (chtěla jsem začít dřív, ale nestihla jsem to)
    A Caddyho mám jen za prázdniny už potřetí 🙃
    B3DA
    B3DA --- ---
    zacal jsem vcera v 2105, tabulka uz vypadala takhle. takze me to hodilo nekam, kde vetsina lidi mela chvili hotovo..
    v nedeli jsem se nechal vyhodit z turnaje, kde meli prvni dost nad 20k, mozna to konecne bere v uvahu i takovy veci. tedka jsem spotreboval 30min bonus z minuleho tydne a snad se udrzim v diamantovy - ke konci na to zas nebudu mit cas
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já začínám obvykle kolem půl dvanácté, sem tam s lidmi odsud v lize jsem, tentokrát ne.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: tady k tomu můžu poznamenat, že jsem nikdy s žádným z přátel v lize nebyl :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: tady k tomu můžu poznamenat, že za poslední třeba měsíc, šest týdnů jsem se potkal v jedný skupině s řadou lidí odtud, a sám pokaždý začínám v pondělí kolem devátý večer.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já byla jednou v lize s lidma, kde jsme začínali i v rozmezí několika hodin. Asi to nějak "rezervuje místo".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já začínám mít takovou teorii... a tady je dost velkej pozorovací vzorek na to, aby se dala otestovat.
    pokud vám to někomu hodí v seznamu přítele, můžete sem oba nahlásit, v kolik kdo z vás začínal?

ono totiž už vůbec to, že byste se měli sejít jako přátelé, když jde začít kdykoli během 26 hodin, je statisticky velmi nepravděpodobný, že.
    CADDY
    CADDY --- ---
    musím říct, že taktika začínat v pondělí až před půlnocí, přestává nějak fungovat... už několikátý týden mají na začátku jeden až dva tisíce, jakmile udělám první lekci... a je stále náročnější se někde udržet... něco je jinak a začíná to být moc dotěrné...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: velká rodina :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Tak tady jich ale musí být tak deset :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: hele, muž přemýšlí, že by jeden jazyk v duu zkusil, jiný než já. Nabídla jsem mu svoje přihlašovací údaje, ať si vyzkouší, jestli to chce. Pokud jo, tak bymse teoreticky měli najednou sbírat dvojitě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam