• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Spíš jsem si prostě tak zvykla 🤷🏼‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: To už je nějakej stockholmskej syndrom, ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uáá, já bych si to strašně pustila. Ale musím odolat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky jsem se kvalifikovala do finále, teda jsem popravdě dost překvapená. Let the bloodbath begin
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uf, zvládla jsem postup. Ale 11 a půl tisíce bodů, to už nikdy nechci opakovat.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    7 min pred koncom som sa omylom dostala na 1. miesto. 😃 A tak dufala, ze sa to ten za mnou nedozvie, pretoze sa mi dnes zase nezaratal 1 bonus a ja sla poslendych par minut bez nich s minimom bodov. A vyslo to. 😃

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAAJAA: ajo legendary! to mě nenapadlo, já to strašně nerada dělám, ale čtení nebo příběhy by asi byla možnost :))

dcera mi nahrála asi 200 XP na šachovejch turnajích, mně nejdou, jí jo ;) jsem devátá, tak uvidím, jestli to udržím, kdyžtak ještě dám pár těch legendek. Díky za tip!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale legendary čtení jsou přesně pro tuhle příležitost :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    možná se to takhle na poslední chvíli už nezobrazuje - já teď koukám, že tam tu možnost požádat taky už nemám (na postup kašlu, proto jsem se hecla do turnaje, aby mi pak stačila jedna udržovací lekce)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    QUANTI: Hodně dává dělat levly na legendary a případně jak jsou kolem cesty hvězdičky tak za třetí jsou taky fajn body a můžeš jí hrát opakovaně...

Držím palce a kdyby byla možnost poslat ti doubl tak taky pošlu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: můžeš žádat? pošlu ti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Potřebuju za hodinu nahrát 400 XP a nemám už žádný doubly. To bude krušný.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Já mám pět (779 dní).
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ja mala vzdy max 2, ale s tymi bonusovymi mi to na 5 vyliezlo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo, teď jich tam mám 5/5.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Hmm, svého času jsem měla max 5. Akorát jak jim to blblo, tak jsem vždycky chvilku měla 0, chvilku 2, chvilku těch pět. I když jsem je vůbec nevyužívala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: přišlo mi, že počet freezu se zvyšuje počtem dní v kuse, ale jako stovkama dní. Za 385 mám možné dva, tak třeba ten třetí byl po 500?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Tak to je zaujimava informacia. :)

Inac kedysi mi pridavali freezy nad ten max, ako nejaku odmenu. Len uz si nepamatam, aku. To este funguje, alebo to uplne uz vysumelo?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: jestli chces, zmen si heslo a posli mi prihlasovaci udaje, ja ti ten freeze jednou lekci tejden podrzim ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: No, že by držitel údajů nemusel trávit čas hraním; freezy jsou normálně v obchodě.

Mimochodem, čekají nás pěkné věci:
    Pět miliard dolarů za noc. Dobré výsledky vystřelily hodnotu Duolinga - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-sova-ucitelka-tahne-duolingo-prekvapilo-vysledky-akcie-rostou-283413
    oznámilo i převzetí vývojářského týmu britské společnosti NextBeat. Firma zaměřující se na herní hudbu vyvíjí mobilní hru BeatStar. Duolingo akvizici vysvětluje snahou posílit herní prvky výuky cizích jazyků ve své aplikaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam