• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Nemenila, aj ked sa mi tu cas posuva sam na par veciach. :)

Bezne robim duo pred polnocou ale nechodim cez. On tam ukazuje, kedy sa to spusti. A prave na ten 3x mi zacal hodinu pridavat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Tak pozdě většinou vzhůru nebývám, ale když jsem jednou dělala lekci přes půlnoc, triple se mi aktivoval. Neměnila jsi časová pásma?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dva tisíce snad týpek za čtyři hodiny nenahraje, ne. (A ten druhý 400.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kedy sa aktivuje ten 3x bonus? To nie je o polnoci? Uz par dni mi duo tvrdi, ze az o 1, ale ukoly resetuje o pol noci. Alebo mam zas nejaku divnu chybu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (nebo minimálně na ty perfect lessons si to nemůžu vynachválit - buď vyjde napoprvé, nebo ta opravná.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jo, taky jsem je tam nechávala vyhnít, protože se mi to nechtělo dělat, ale na Sharkie popud jsem je dohnala (ono to stejně schovává asi jen kolem 30) a pak už tam jsou jen ty z aktuální lekce. Je to velmi užitečný.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Jj, já vím, ale nerada cituju na mobilu, kdyby to bylo nepřesný :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Odkedy som tu pisala, ze mi nefunguju tie bonusy, tak sa to spravilo.

Pocitam, ze tymto som to zase rozbila. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: To som bola ja :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Musis ich opravit hned jak vzniknu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAAJAA: jenže když mi tam dá sérii when why where what tak jsem v prdeli taky :D a i jedno špatně se počítá. To já slovíčka dělám každý den jednou. Jinak bych si je nezapamatovala.

QUANTI: já mám v sekci mistakes vždycky deset vět a ne každou si na podruhé pamatuju :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    MAR_TINA: Na perfect lesson je dobré procvičování párování slovíček, je bez časového limitu a slovíčka se hodí... 🙃
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jako je pravda, že poslední dva týdny to přeháním 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: A ty opravy, jak mi tu někdo minule poradil? Jen opravíš tu jednu, dvě, tři chyby z minulé lekce a máš perfect lesson. A zabere to deset vteřin.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: to se ptá těch, co nahrají ty tisíce denně anebo jsou týdny v tajemné lize, kterou jsem já nikdy neviděla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máme ve friend questu 50 perfect lessons. Já to v té řečtině prostě nedokážu a nechci nechat celý quest na TUILE, navíc bůhví jaký ona má jazyk.
    Tak jsem přepla na angličtinu z češtiny. Tvl, to se nedá. Duo píše, že hrozně vylepšilo lekce a proto mě šouplo z konce někam do 2. sekce. To je hrozná komedie všechny ty druhy lekcí v angličtině. A úplně nedávám ty české popisky. A dělá mi problém slovosled u českých vět :D

Ale aspoň je to tak jednoduché, že tím snad zítra nasázím 10 perfect lessons.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Aspoň to Duo by mě mohlo přestat shamovat.

MACSKA
    MACSKA --- ---
    SKORZENY: netuším, ten přechod na ubírání energie za každou otázku mě natolik otrávil, že jsem po dvou dnech smazala appku.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Ako funguje doplnanie energy? Som na free verzii, zacal som pred par mesiacmi. Mam pocit, ze sa mi dobijanie spomalilo.
    Moje podozrenie je, ze ma geslajtuju aby som si kupil paid : D. Mate niekto podobne skusenosti?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Po dlhej dobe pustim duo skor jak pred polnocou a trafim zrovna nejaku odstavku, samozrejme bonus 3x cez 20 min.. ten teda neviem, ci sa predlzi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam