• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: No, jak som tu uz pisala nedavno, raz za cas sa mi ich doplnilo viac nad ten limit. Ale to uz je fakt davno. Teraz sa mi sam uz myslim nedoplna vobec.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Mně se to dřív doplňovalo časem, prostě když jsem dost dlouho měla streak, přibyl mi freeze. Za splněný quest si nepamatuju.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mmch, taky se vám přestaly doplňovat freezy? dřív to bylo tak, že pokud člověk o jeden přišel, dostal ho za první splněný quest.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Já jsem si vzpomněl dvě minuty poté, co jsem setrvačností přece jen horko těžko postoupil do ametystové. Aspoň že mi ještě 1 freeze zbývá.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Eh, uz viem, na co som zabudla.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Dobře to dopadlo :-)

SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    LORD_DE_SEIS: to ne, mam za sebou cerstvy 100-dnovy streak, hram to na free a dostal som sa do ametystu. Teraz pojdem vyssie. Postup mi uz neujde, tak zapnem tripla uz v novej lige nech mam sancu ist buduci tyzden dalej. Dik!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORD_DE_SEIS: teda jestli si v diamantove lize...pokud zacinas a si v nejake nizsi lize, tak klidne pockej a po 22 hodine zapni ten triple
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SKORZENY: liga konci v nedeli v 22:00
    Doporucuji nezacinat po 22 hodine v nove lize - to radsi ten triple zahraj v dnesni lize, udelej si treti quest, at mas triple na zejtra a zacni novou ligu az zejtra
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    LORD_DE_SEIS: kedy sa vlastne uzatvara skore? Ja som teraz prvy ale chcem checknut vecer, caka ma tam 3x boost. Da sa to urobit tak, aby sa mi body preniesli?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Musim vydrzet do vecera a pak zabrat..kdybych se do toho ted pustil, tak bychom se pretahovali celej den

AETHER
    AETHER --- ---
    Asi jsem uz fakt zavislak😌

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Šmarjá pano...to nemůže bejt alespoň jeden klidnej tejden

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    To je zas nějaké nové pokřivení trhu

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jak nie som doma, tak som nestihla klasicke nocne sovie kolecko a nebudem mat zajtra 3x bonus. To som zvedava, jak sa udrzim vo finale nad ciarou.
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    VANEK: ozubeny kolecko vpravo nahore vedle avatara

VANEK
    VANEK --- ---
    VIDA: Zkusil jsem se tím prohrabat taky a nemůžu to nikde najít :(

Zato jsem se stihl rozčílit, že Duo po změně (dobře skrytého) nastavení vyžaduje ještě najít na dobře skryté tlačítko DONE; když jako normální člověk v normáln appce jen překliknu přepínač a odcházím z menu, začne mě buzerovat, jestli chci zahodit změny.
    VIDA
    VIDA --- ---
    QUANTI: Ano, mám MAX.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VIDA: Máš Max?
    VIDA
    VIDA --- ---
    SHARKIE: Jj, proto si někdy na procházce dám radši rozvohov s Lily, protože nemusim na nic klikat a můžu koukat na cestu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam