• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CROSS
    CROSS --- ---
    No hele k tomuhle tématu, udržuju synovi streak (už asi druhý týden, on to ani nevím protože DL aktivně nedělá, ale na tom iPadu sleduju seriál :-]) a dneska ráno mi to zrovna předvedlo tuhle scénku s postupem do vyšší ligy. Takže nevim, jak to funguje, ale nějak divně. Co mě ale zarazilo MNOHEM víc — v obrazovce s náhledem tabulky v lize to hodilo zprávu ve smyslu jsi na tolikátým místě, ale [nějakej nick] je ti v patách. Tak si říkám, tvl, že by tam měl nějakýho kámoše? V tabulce skutečně u jednoho id svítí, že je to Ami, neboli přítel. Ten profil je nicméně zamčenej. No a hlavně, syn nikoho takovýho v přátelích nemá, ani ve sledovaných, ani ve sledujících (má tam jen členy rodiny). Jako WTF.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    B3DA: Ahaa, to ma nenapadlo, ale dava to zmysel. :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    SHARKIE: tahle msg se aktivuje az kdyz prijdes dalsi den po skonceni ligy zas interagovat s appkou. takze kdyz si das do stredy freeze, stane se to co popisujes
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Oni nekoncia vsetci turnaje v nedelu? Minule som mala hlasku o niekom, ze postupil uprostred tyzdna. To im to len meskalo, alebo to ma niekto fakt posunute?
    E42
    E42 --- ---
    QUANTI: Bohužel nemůžu potvrdit, 3x se automaticky spustil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Myslím, že i spustí, ale nejsem si 100% jistá, většinou to fakt dělám na dotažení třetí truhličky, když nemám sílu udělat dost normálních lekcí.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Funguje (když už běží), nebo ho hudba i automaticky spustí (když ještě neběžel)? To je ten podstatný rozdíl.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně na hudbu triple funguje. Ale ty lekce mají obecně dost nízké bodové hodnocení. Někdy, když nemám kapacitu, si udělám nějakou skákací hudební :))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: je super, jak to každej zkouší nějak vochcat, dle svých potřeb :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo a vím, že dneska spamuju, ale přišla jsem na zajímavou věc: lekce Music nepouštějí triple. Tak jsem si zařídila večerní truhlu a uvidím, jestli večer bude fungovat i ta trojitá, ale zatím ji tam furt vidím.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A navíc je to usekává 😒

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Pch, mám jiný rozhraní a nejde tam dávat vysmátej smajlík na vtipný hlášky :( jen srdíčka
    VANEK
    VANEK --- ---
    QUANTI: Internety říkají bdělý, z egeírō vzbudit. Pak tam byl asi nějaký významový posun, rychlý je taky pořád tachys (tachometr, tachykardie).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, rychlý se řecky řekne Grigoros. Takže Řehoř je Rychlouš?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    QUANTI: o tom vím, ale teď se to tvářilo jako, že jsem ještě žádný úkol neudělala, přestože jsem měla ten večerní dvounásobný bonus z rána a 100% tam ráno nebyl na 3x body dokončit jednotku, protože na to si šetřím němčinu už týden, divný
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MOIRAIN: stává se mi, že se jeden změní podle toho, jak přepínám kurzy - typicky match madness nebo "dokončete Unit XY". Nějak úplně globálně se mi měnily spíš dřív a většinou tehdy, když jsem je dělala na jiném zařízení.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    stalo se vám, že by se mezi ránem a večerem úplně změnily denní úkoly?
    VANEK
    VANEK --- ---
    ATOMIKS: Nojo, pondělí ráno vždycky vynechám...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ono to blbne už od rána
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam