• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    SHARKIE: tak to mě vůbec nenapadlo!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mozno fakt blby dotaz, ale co sa s niekym spojit a zalozit ten family ucet? Ked sa to rozpocita, tak to fakt nie je moc. A pokial to pouzivate, tak je taky problem tych par drobnych za to dat? Ten vyvoj fakt nie je zadarmo.
    E42
    E42 --- ---
    Taky mě to včera přepnulo, ale na webu pořád srdíčka. Možná je to cesta ¯\_(ツ)_/¯
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    VANEK: tak už jsem taky na energii místo srdíček a obávám se, že se s Duolingem brzy rozloučím. Dát 2 max 3 lekce a hotovo nebo si užívat hromady reklam je úplně mimo.

Achjo, co teď? Měla jsem radost, že jen tak tupě nezírám do mobilu, ale aspoň trochu zapojuju mozkový závity a udržuju si ty jazyky aspoň trochu aktivní.
    VANEK
    VANEK --- ---
    LIA09: Dneska mě taky převedli na energii; akorát když jsem přeskakoval unit, nepočítala se. Jo, bude to pěkná otrava (třetí lekci jsem nemohl dodělat); na mém mobilu je ještě ten zábavný detail, že v průběhu lekci se vedle baterky zobrazuje jen jedna cifra, většinou teda 1/2. (V hlavním menu jsou číslice nad sebou.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jako to je nefér sakra, měla jsem dvě perfect lessons z němčiny a určitě tam bylo víc než deset příkladů, jedna trvala tak tři minuty... To mi sova dělá naschvál!

SPIRA
    SPIRA --- ---
    IKSIK: Nadavat romsky samozrejme umim, chvili jsem chodila na romistiku, bohuzel sem vsechno zapomnela, ale je to taky moc hezkej jazyk ataky je tam spousta srandovnich slovicek a taky hodne prejatych z cestiny a tak.
    VANEK
    VANEK --- ---
    IKSIK: No, z mých jazyků má 4 sekce ruština a maďarština (tu taky srdečně doporučuju, aspoň je latinkou), ukrajinština a polština jen 3. Němčina teda 5.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPIRA: Že ty byses chtěl naučit romsky nadávat?! Kéž by ti mindža shnila! :-P
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPIRA: Jé, to má taky jenom 4 sekce jako Finština. :-( Jestli chceš nějaký pro našince exotický jazyk, tak můžu doporučit Hindštinu. Pro indoevropana to trochu nepřekvapivě není úplné UFO jako třeba Korejština. ;-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SPIRA: zkus to později, nic lepšího s tim nevymyslíš, bohužel
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SKORZENY: nevim co jsou energy pointy, ale to se občas stává, že sova dělá naschvály...ale je možný, že ti ten streak freeze odpustí, když je chyba na její straně
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Game over :( Co ted?!
    Inu, skoda, ze tam neni romština.

SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak ja tiez, ale kde mojich 25 energy pointov? Akosi sa mi nedoplnili. Pozeram ze sa kradli triple a horsie veci. Ja asi pridem o posledny streak freeze
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    No jo, šmarjá pano, vždyť už na to jdu...

EXCITE
    EXCITE --- ---
    SPHEX: dceři to psalo,že je v pohodě, mě to vyhrožovalo zmrazením řady..něco jsem tam nahrál,ale to zmizelo spolu s tím triplem,v pul 11 to naskočilo, tak jsem tam ještě něco udělal, ale tedy ve finále zrovna výpadek se moc nehodí, zvlášt když tam někdo zřetelně ten výpadek neměl nebo to stihl ještě před tím..
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    EXCITE: celý de den, jsem bez bodu teď :(
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Jj a srandovne spia :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    EXCITE: Mne to pre zmenu pridalo tripple 2x :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale co je moc, to je příliš!