• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    E42
    E42 --- ---
    IKSIK: Funguje to na "Euro"?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mám docela vtipnou historku, jak pokořit některý mluvící úlohy v Němčině. Mají v tom chybu a musí se to vyslovovat jakoby anglicky.

Takže U-bahn-station ne jako 'úbánštación' ale 'júbénstejšn' a vzalo mi to hned. :⁠-⁠)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MOIRAIN: Tak on byl nenáročnej, a když sova vydírá příslib 3x bonusu „dokončením“ současné sekce, kterou jsem akorát načal…
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Lucy byla vždycky divná.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som vcera zaspala pred vecerou a zobudila sa az po polnoci, tak som zas pokazila cisty mesiac sove. Sa mi to asi nikdy nepodari. Ale teraz chybalo uz fakt malo. :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    MOIRAIN: Lavinu nezastavíš :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Cross mi zase spáchal celý friend quest sám, ani jsem nestihla zaznamenat, že ten quest je. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Mně teď vyskočila notifikace, že mám hotový quest, ale po kliknutí mi vyskočil ten rozdělaný. Koukám, že tobě z toho vylezl šnek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: muhehe, tak mi zustal ve schrodingerovskem stavu - sice 30min bonus v obchode, ale chybejicich 10xp, tak jsem je udelala a pripsalo mi to dalsich 100 diamantu.
    Maj to rozbity!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nebývá to obvykle 100? Každopádně mi tenhle líhnoucí quest zmizel a naskočil normální s někým jiným.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: taky jsem to tak mela, quest od pondeli do ctvrtka, a za splnění jen 15 diamantu misto obvyklych 50!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ted mi tam skočil normální quest. Zase mi nefungoval celý triple a bez toho jsem neměla trpělivost zkoušet všechny požadované body za jeden večer.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: To jsem neměla!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Co je to zase za novinky?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Myslím, že ke konci roku jsou různé akce a slevy. Já se teda přechodu na placení taky bráním zuby nehty zatím.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Z_RYBY_KOST: No, oni to asi robia, aby viac ludi donutili k prechodu. A rozhodne mi pride zmysluplnejsie to mensie platenie, ako nezmyselne reklamy.

A tu asi ludi najdes, aspon par.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    SHARKIE: tak teď jen potřebuju dalších 5 cizích lidí :D
    Moje neochota za něco platit je dost silná, typicky totiž předplacením čehokoliv jsem s danou aktivitou rychle skončila :/ Ale ty menší peníze při rozpočtání ve Family, bych zkusila. Že vývoj není zadarmo samozřejmě chápu, jako svůj způsob platby jsem brala, že mi tam holt jedou ty reklamy. Ale tím převodem na energie je to skoro nepoužitelné, včera jsem díky různým kombinacím dokázala udělat 4 lekce a získat 100xp, víc z toho asi nevytluču.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Z_RYBY_KOST: Jo tak, tak to ok. :) Krasne na rom je, ze mzoete byt aj podla pravidiel uplne cudzi ludia.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    SHARKIE: ne. Mě to fakt nenapadlo. Používám Duo tak nějak základním způsobem a ani jsem nevěděla, že tam je nějaký family účet, že by se s někým dalo složit.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Prošel nějaký update a:
    * už jde posouvat slova potažením při skládání vět ze slov
    * nedokáže mi to udržet tripple, po prvních deseti minutách je šlus, i když úkoly splním
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam