• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AETHER: Mně to minulý týden naběhlo, ale pak naskočil normální quest a tamten v půlce zmizel.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já jsem pro změnu už dva týdny neměl žádný friend quest - logiku bych v tom nehledal
    AETHER
    AETHER --- ---
    NELLAS: To uz mam druhy tyden
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Kdyby radši vychytali bugy...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Tak jsi testovací králíček :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Jo, s kamarádem se nám lihlo vajíčko a byl z něj duošnek, já měla udělat asi 9 lekcí a z kamene se mi tesal nějaký chrlič.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Fakt? To se mi ještě nestalo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já teď mám ty questy nějak divně. Tenhle týden jsem měla třídenní friends quest a teď jeden samostatný víkendový.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Nejsem Cross! Zbývalo asi sedmnáct hodin :P
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Tihle rychlíci, vybouchaji quest a ještě jdou fnukat na Nyx :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo ono se to tam nepropsalo :)) tak pro ilustraci

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak děkuju Nightfury za pomoc 🤣

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    S párováním slov taky vyvedli nějakou podivnost. V němčině:
    Fotografovat - machen
    Koupit - nehmen
    Pocházet - kommen
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Jak dosáhnout, aby se mi ikonky na spodní liště pořád nepřesouvaly? Centrum procvičování mění každý den pozici.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Ha, a teď přetahování začlo fungovat; aspoň něco.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    už dva dny za sebou se mi neaktivoval 3x bonus, co jsem měla 100% splněný :(
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jojo, blbne to furt nejak... ja vcera udelal 3x bonus uz dopoledne (bylo tam 5 lekci nad 80 % nebo tak neco)... pak jsem se podival uplne nahodou vecer a treti ukol byl jako nedokonceny a bylo tam dokoncit uroven. Tak jsem to pro prdel udelal taky a prave se jdu prave podivat, co me dneska ceka :-D

Jo a zmenili grafiku, coz by tak nevadilo, ale treba u parovani neni ted videt zbyly cas jeho behu...a to ani po otevreni...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Zase rozbite? Skor stale, nie? Menia len veci, co zrovna nefunguju. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Taky mi tam někdo takový divný naskočil, s mnoha tisíci lajky! Mají to zase rozbité. Včera mě to prudilo, že si mám vyzvednout 3x bonus a když jsem to šla odehrát, tak bonus žádný nikde. Ale po každé lekci mi to oznamuje (už asi 3 dny), že jsem dokončila minulý quest, mám dát hifive a vzít si půlhodinový 2x bonus, který mi to stejně nezaktivuje, protože byl už vyčerpán.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam