• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    TUILE: mám to stejně. Nejradši bych z té ligy úplně odešel, protože mě rozčilujou ty dialogový okna s animacema
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Taky jsem k tomu dospěla. Teda já se snažím ještě splnit si 3. truhličku (pokud to není něco moc přehnaného) kvůli bodům na zítra. Ale v neděli mi to nějak padalo v tom potřebném druhu lekce, tak jsem ji včera neměla. A žiju :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    CADDY: na nevypadnuti muzes po konci ligy zaplatit 2k diamantu.
    ja uz jedu jenom na streak a mesicni badges. ostatni veci me prilis stresovaly a misto postupovani v lekcich jsem jen opakovala, abych zvladla dostatecny mnozstvi bodu, tak sem se na to vykaslala. je to osvobozujici.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Neověřím, protože jsem si ho omylem vyplácala už někdy v sobotu. Ale mám furt úterní.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: ne, ja prosvihl cas konce zebricku, protoze mi nedoslo, ze je nedele...a abych neprerusil radu, musel jsem nejakou lekci vecer udelat...a ted na nevypadnuti z ligy potrebuji v tuto chvili troj- az ctyrnasobek bodu, nez mam....
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    my jsme vždycky na questy byli se ségrou, mým synem a jejím synem a různě jsme se prostřídávali. a teď nechali ségru v úterním a my ostatní tři jsme v pondělním. úplně na houby todleto
    TUILE
    TUILE --- ---
    CERMI_FOX: proto te nemuzu na friendquest ukrast. mame ruzny starty :)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    TUILE: me pise next in 5 hours a to je utery
    TUILE
    TUILE --- ---
    protoze nove zacina v pondeli a je jen na tri dny.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nevim jestli to neni zase nejaka haluz, ale friend quest (30 minut) jiz nelze vyzvednout v utery (vzdycky to slo do cca 17:00) nez zacal novy
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    taky jste se dneska už několikrát přistihli při myšlence "musím zkontrolovat, jestli mám dost expů na postup?" :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TUILE: Vůbec. Nakonec jsem to ukecal na foneticky česky přečtené Euro. No...přečtené ne....řval jsem na to EURO TY DEBILE!!! :-D
    TUILE
    TUILE --- ---
    IKSIK: ojro ti to nebralo?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Konečně jsem pokořil jsem výslovnost "E-mail-adresse" v Němčině. Musí se to zároveň přeložit doslova do Němčiny i když se to v Duo běžně vyskytuje s výslovností "ímejl" jako v Češtině. Správná odpověď byla "époštadrese".

Na Euro jsem znovu nenarazil, ale až to někdy nastane, zkusím to vyslovit jako "júrou".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja jsem momentalne na miste s mizernym internetem a za 10 minut jsem stihla 3 minuty lekci. Zbytek casu to lagovalo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: a půlku jich sežerou ty jeble animace :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Protože minuty bodů navíc se počítají absolutně, zatímco ty z questů jen v lekcích :)) ale jo no
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Přijde mi vtipný, jak rozdílně plyne čas se sovou.
    Mám 2x na 30 minut a třetí quest strávit 15 minut učením.
    Z 2x zbývá 5 minut a učením jsem zatím strávila 12 minut :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    To bylo docela srandovní:
    Dělám párování slovíček, vlevo anglická, vpravo německá.
    Když vlevo kliknu na 'Cake", tak vpravo samozřejmě kliknu na 'Dort', že jo.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: A zdržuje s tím!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam