• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Mne vcera vyskocil prvy krat vikendovy ukol, akurat teda uz rozbehnuty a tesne pred koncom. Jak tohle robia, fakt netusim. :D

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: No přesně to mi to píše.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: mi to zas pose, ze nemam žádný available friends, budu mit z dua existencni krizi :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: to mi psalo taky. notifikace, že začal nový, v appce info, že není s kým, a po udělání první lekce najednou vyskočilo i společné skóre na friend quest
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně se včera zjevil víkendový quest už jako splněný. Hmm.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: blázníš, je pondělí :)))

ale když mi to napíše v úterý po sedmé, že quest začal, tak už tam normálně je i před udělanou lekcí...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně vyskočila notifikace, že začal nový, ale v aplikaci mi to píše, že není s kým.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: a udělalas lekci? Mozna to naskoči, az uděláš lekci ;-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Aha, tak ne, jen mi to vyskočilo jako push notifikace "new friends quest started", ale když to rozkliknu, mám tam furt "new starts in 1 day" 🤣 Duo, Duo.

2 z členů rodiny už přitom mají víkendový, já nevím, že to nemůžou sladit aspoň v té rodině :/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak už mi taky naskočil friend quest od pondělí.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    VANEK: Pokud to bylo ráno, tak po třech nočních směnách vypadám jako bezdomovec já. :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dneska jsem visel v náhradním autobuse nad chlapíkem, co vypadal napůl jako bezdomovec, ale jel Duolingo; bohužel jsem nezjistil, co.
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    SKORZENY: Teď mám zrovna zase 3 dny ochutnávky Super, ale jinak na free řádově nějaká takováhle čísla asi občas jedu, když se snažím víc, ale ne zas nějak přemrštěně... Když do toho chci šlapat (nebo spíš "kdybych do toho chtěl šlapat", poslední dobou přesněji:)), tak prostě zatnu zuby a dobíjím si energii reklamami, no...
    (Plus teda poslední dobou trochu víc zkouším šachy, kde ty lekce mají mám pocit méně cvičení, takže v průměru bývají časově kratší.)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Ti ktori ste na free, kolko date xp za tyzden? Myslim ti, co ste na 25 energy pointoch. Ja som na duolingo par mesiacov, mam 25 energy od zaciatku. Teraz som dal 1625. V ramci Pearl leagueu som tak, ze asi nevypadnem. Mam pocit ze viac bodov ani nedam, tripla som dal tusim 5 dni zo 7. Mate niekto viac a ak ano, ako to robite na free?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    priority jsou priority!
    proto v ruštině už někdy ve čtvrté lekci člověk umí říct "kde je medik?" i rozumět odpovědi "medik tu není, medik je v Kanadě", a kolem osmé lekce i specifikovat "to není moje krev, to je tvoje krev!" :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Třeba japonština vás v prvních lekcích naučí voda, rýže, zelený čaj, sushi a prosím. Priority.
    TUILE
    TUILE --- ---
    uz umim barvy a rict ze neco miluju, ale furt neumim cislovky a zaplatit. ty temata nejsou uplne dobre poskladany…
    AETHER
    AETHER --- ---
    Moje italstina se ted zamerila na svatky, takze na levelu 13 umim rict veledulezita slova jako ohnostroj a Velikonoce. Ale co me nejvic fascinuje je, ze se v uplne kazdem cviceni porad dokola mele, ze v Americe se o Velikonocich hledaji vejce a v Italii ne🙈
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zrovna u sovy sa toho priebezne objavuje pozehnane :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Z_RYBY_KOST: jako určitě je to řešení, ale na co bych sem pak chodil nadávat? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam