• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CADDY
    CADDY --- ---
    hm, mně taky včerejší 3x bonus zmizel... takže nasrat, kašlu na to
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska mi Duo sežralo 3x bonus ze včerejška, prostě někam zmizel. Tím je vyřešený dilema, jestli zkoušet bednu proti typům, co dělaj 20k+ týdně (ne). Je to takový osvobozující. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: taky jsem si to myslel, tak jsem to ze zvedavosti rozklikl a presmeruje te to do prohlížeče na registraci do hry :-/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: aha, ok. Mně se to objevilo mezi truhlama a vybírat jsem si to zatím nechtěla, myslela jsem, že to bude nějaké prodloužení.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: Já už to teda mám taky hotové - dostaneš za to kupón na nějaku RPG PC hru, která s duolingem ani s výukou jazyků nijak nesouvisí.

Pro mě je to teda zklamání - beru to jako nevyžádanou reklamu zabudouvanou do questu :-/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Vlastne je to taka dobrodruzna hra plna prekvapeni co vsetko a kolkymi sposobmi dokazu rozbit :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mne prvý asi mesiac nových questov vyskakovala notifikácia o splnení po každej lekcii :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne chodilo vcera x upozorneni, ze nam zacal quest. Ked uz bol hotovy. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně to naskočilo až včera. Brzy člověk nebude vědět, kam dřív kliknout a jaký quest plní :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Už ji mám vyřezanou. Je za to taky nějaký reward.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A zase nějaká novinka.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VANEK: a je to osvobozující?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak jsem ten listopad (a hlavně první týden prosince) flákal natolik, že streak nějakých 800 dní je nenávratně pryč. No nic, asi to tak mělo být; začnu na nový rok ;-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vzdy, ked to pustim v metre, aby som stihla den, tak chcu po mne mluvit na denny quest. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jo, tohle sa im deje pravidelne uz dlho.

A ja asi zas idem trapit sovu v metre, bo doma to asi nestihnem. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a jsem v turnaji. Tyhle blbé chyby mě fakt nemotivují k tomu, abych jim dávala peníze.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Měla jsem postoupit do turnaje, ale jsem zase v diamantu. Myslím, že to mají rozbité.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: U mě druhý (minule jsem nepostoupila, ani jsem nechtěla)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mala som minulý (nevyužila som), mám možnosť aj tento.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: já měl postup do turnaje minulý týden
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Postup do turnajov je teraz prvy tyzden, alebo uz nejaky ten dalsi?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Ja ale nechcem :) a este mi to zmenilo jeden uz splneny quest, tak mam zas o bod viac, ktory pocitam cez noc zase odmazu, truhlici :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Právě kvůli tomu, aby ses k nim vrátila :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Preci mi tam dava ukoly zo sachov, ked uz mam par dni zapnutu len spanielcinu? A este na 3x a ze mam vyhrat hru. Eh
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Taky se vám "opravilo" rozostřený Duo?

E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Nejpokročilejší určitě ne, to spíš ten, kde byl člověk letos nejaktivnější. Ale i ten to ukazuje nějak divně, protože mi to v němčině ukazuje score 32, a přitom jsem v žádné jazykové kombinaci zahrnující němčinu nepřesáhl 29.
    Čili, jako obvykle, mají to rozbitý.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Ja tych kurzov mam tiez viac, ale spanielciny som mala asi vyrazne viac casu proti zbytku.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: tam mám "you did lessons in German, French and 5 more courses".

tak možná když člověk dělá jen jeden, tak tady to píše, kolik udělal lekcí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Aha, vidíš, špatně koukám, pardon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam