• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AETHER: Akorát to pak zase smázne. Nepřepíná to vždy, někdy se zasekne na questu, který v aktuálním jazyce není splnitelný a odmítá se ho pustit. A párkrát mi to už tvrdilo, že mám triple i po přepnutí, ale druhý den tam nic nebylo. Oni asi moc nepočítají s lidmi, co by chtěli dělat víc jazyků.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AETHER: Áno, pri tom prepínaní to rado pridáva nový quest, aj keď už bol splnený, ale body sa mi vždy na druhý deň zrovnali do správnej hodnoty. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SHARKIE: Tak to nic. Já totiž zaznamenala, že u jazyků, co nemají některé typy úloh (roleplay, videohovory - u mě třeba latina nebo katalánština), Duolingo ty úlohy nahrazuje jiným questem. A když přepínáš mezi těmito jazyky, tak se někdy připíše bod navíc. Spolehnout se na to ovšem nedá.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: na těhlech truhlách je nejzajmavější, že když to nepotřebuju, dostanu v ní triple a když by se to hodilo, dostanu 40 diamantů :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AETHER: Aktívne hej a už som strašne dlho neprepínala, jak ma sova prestala nútiť do šach. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SHARKIE: A jedes jen 1 jazyk?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TUILE: Nene :) 17 som mala už včera a dnes som ešte nezískala ani 1 xp
    TUILE
    TUILE --- ---
    SHARKIE: a nemas uz nakej ze dneska? :)
    jinak je mozny ze je to podle ligy a u nas v pralesni mame bodu mene.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TUILE: V tom prípade by som tam stále ale mala navyše 1 bod 3x3 + 4 + 3 = 16
    TUILE
    TUILE --- ---
    SHARKIE: ja dostala nad ramec dennich ukolu 7 bodu. vzhledem k tomu, ze za vikendovej sem dostala 3, tak za friend sem musela dostat 4.
    podle me to upravili v ramci toho pridani vikendovejch a zkraceni friendquestu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TUILE: Friend sú za 5. Ten víkendový to teda vysvetľuje, ale doteraz som si to nevšimla.
    TUILE
    TUILE --- ---
    SHARKIE: za friend sou myslim 4 body, za vikendovej 3 body.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Za tie mini víkendové questy sú tiež body? Som včera mala už 17 bodov, čo mi príde divné. Už deň predtým to bolo 14, ale myslela som, že je to zase len chyba a na druhý deň sa to opraví.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    QUANTI: párování má imho nejlepší poměr body/čas. a taky mě to baví, opakovat si slovíčka.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATOMIKS: Mno, nevím, jestli to mají všichni, ale já mám často ještě truhly "po cestě". Plus teda se snažím sdružovat úkoly v bonusech - proč párovat, když má člověk celkem dost bodů i za lekce?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    neděle
    finále diamantové ligy
    rozdíl mezi 3 a 10 místem asi 200 bodů
    1. bonus +10 minut je za obdržení 50 bodů, 2. bonus +10 minut je za 15 minut učení
    1. bonus mi není započten (taDá), takže nemám ani šanci dosáhnout na 2. bonus
    tak dík, tak zas jindy
    nejpitoměnjší je, že *3 na další den je za 6 lekcí nad 80%. takže ty odehraju za základ, protože jsem deset minut bláznivě pároval.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AETHER: Furt lepší než neustálí nasraní papoušci v latině :)

Tu jsem tedy s novým rokem dokončila a začala italštinu. Tak se těším na horory :D
    AETHER
    AETHER --- ---
    A smysl pro horor se stupnuje.
    Dalsi lekce zacina:
    Ho paura! (Mam strach)
    Nelibi se mi tento pokoj mam strach
    Divny hlas
    Mam strach, kdyz jsem tady
    V noci slysim mnoho zvuku

AETHER
    AETHER --- ---
    Duo ma smysl pro gradaci hororu, to nemuzu rict:

Cviceni se jmenuje “Scary hotel”

V noci
    Chces spat tady?
    Chces spat v tomto hotelu?
    Ne, tenhle zvuk je jen kocka
    Divny zvuk
    Chces v tomhle podivnem hotelu zustat pres noc?
    V noci tu muzes slyset hodne zvuku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam