• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja vcera u sovy zaspala, nestihla som pustit ani jednu lekciu. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Hm, já tam mám teď tohle. Což vypadá jako ty truhličky po cestě.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    AETHER: Já včera nedostala 3x bonus. Ale mám pocit, že mi předevčírem u 3. truhlličky naskočilo jen pár diamantů (to jsem si myslela, že jsem přehlédla ten 3x bonus) a víc nic. Tak nevím, jestli se jednalo o bug nebo o novou funkci, kdy se 3x bonus bude přidělovat na další den jen náhodně.
    AETHER
    AETHER --- ---
    QUANTI: Ano, ale musíš jít přes španělštinu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AETHER: Jé, tam je katalánština?
    AETHER
    AETHER --- ---
    Takže dneska ani triple xp ze včera, ani bonusy za splněný 2. a 3. quest🤷🏻‍♀️

Ale všimla jsem si zajímavé věci: v katalánštině je konsekventní dělba práce. Žena vždy čte knihu a pije víno, muž čte dopis a jí chleba.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Aspoň niekomu :)

Ináč ten obsidian, či čo to je pod diamantom, je ťažká pohoda. Vlastne sa ani nesnažím a som prvá. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zajímavý, mně to fungovalo výborně a celý rodině taky. Vždycky když máme to promo, tak děti denně volají půl hodiny Lily 🤣
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SHARKIE: taky mám na zkoušku a stejná zkušenost, seká se to, je to pomalý (vyzkoušeno doma, v práci a jinde taky)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Já měla tentokrát ligu s de_seisem :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    CROSS: Jak to, že nejsi první?? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Taky jsem dneska spadla, asi si to opravím, jestli mi to zítra nabídne, ale dohánět nějaký dva tisíce XP mi mohlo chuchnout.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: já dneska zase vypadla z... ani nevím z čeho. Taky je mi to jedno :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som po fakt dlhych tyzdnoch vypadla z diamantu. A je mi to jedno. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kvalitní liga zase

QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: ale zato jsem přišla na "hack" - když jsem teda neměla mít triple "dneska", tak jsem si ten páteční protáhla přes půlnoc a aspoň v jeho rámci dojela dnešní questy ;)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AETHER: Neviem o tom. Mozem to este skusit niekde inde
    AETHER
    AETHER --- ---
    SHARKIE: Hele me to funguje. Nemela jai spatne pripojeni?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    To už beztak nestihnu 😆

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Sa mi zapol max na skusku a hned som dostala na 3x ukol 2 videohovory. Akurat to vobec nefunguje, zasekava sa to a je to cele na nic. Prvy hovor mi Lucy akurat dokola opakovala len Hola a na nic nereagovala. Druhy uz povedala toho viac, ale furt zas vypadaval zvuk. Az ma ma toto nalakat na drahsie platby, tak im to teda moc nevyslo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam