• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem zase vyfasoval Crosse, jsem zvědav, jak to dopadne (-;
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Teda predlzene. Proste sa normalne dvihli dost vysoke cisla. Zostal mi vlastne jediny clovek, ktory vcera nemal vobec zobrazenu ikonku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Duo dnes pobavil, ze mi hodil ukol ziskat 10 xp.

A zrusil mi vsetky teamove rady az na 1, vobec netusim preco. Vcera som ich normalne mala obnovene.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: A tak jo, aj na to uz doslo.. ale furt mi to uplne vypustit neda :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: no a :)))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Ked on rad podobne chutovky hadze na 3x
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Anebo prostě nějaký quest neudělat ;)))
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SHARKIE: ja som vcera dostal v ramci herneho ukolu objednat izbu v hoteli. Normalne rozpravanim. A to som neni na maxe a ani nemam max preview
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mi zas naskocil ten testovaci max a nuti ma to do videohovorov. Funguju stale tak napol a vcera mi prvy pokus ani nezaratal do splneneho questu, tak som musela trpiet dalsi. Ked tak dnes vecer skusim prepnut na cestinu, az mi ho tam hodi zas. :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOIRAIN: skočit na další unit tentokrát fungovalo, naštěstí polštinu zvládám i bez její přílišné znalosti
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: taková meta-gamifikace
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Stejně je super, jak si každej najde tu svojí cestu, jak to vošmelit :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MOIRAIN: to je dost opruz, ale jak jedu téměř všechno (:D), buď jsem v některém jazyce u konce unit, nebo to občurám muzikou, ta má unity krátký.
    E42
    E42 --- ---
    MOIRAIN: Zajímavé, přepnutí na Czech mi funguje spolehlivě, dokonce i když už je Next Story splněná.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    E42: jj, zkouším přepínat mezi kurzy, ale ne vždy to funguje a vyžaduje to story i u kurzů, které je prostě nemají (a matematiku a klavír jsem smazala, protože mne strašně štvaly)
    E42
    E42 --- ---
    MOIRAIN: Určitě jo, dělám to běžně přesně tak, jak jsem to popsal. Koukám, že dneska mě to zase čeká :/

Mmch, pokud vás podobně prudí Read the next story on a path, funguje přepnout do kurzu, který stories nemá (čeština třeba), a úkol se změní. Jen se může stát, že už bude splněný, ale bonus se za něj už neprodlouží.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    E42: skip unit mi na tohle v minulosti nefungovalo, jestli to už tak funguje, tak to je dobrá zpráva
    TUILE
    TUILE --- ---
    E42: ho muzes zrestarrovat a spustit znovu.
    E42
    E42 --- ---
    MOIRAIN: Tohle jde obejít tím, že si otevřeš nějaký kurz, který je pro tebe lehký (třeba vedle kvalitnější němčiny z angličtiny si otevřeš němčinu z češtiny), a když přijde tenhle úkol, uděláš si v tom lehkém kurzu skip unit. Jenom se takhle nesmíš v tom lehčím kurzu dostat před ten normální :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    během sedmí dnů už mám snad po čtvrté úkol dokončit jednotku, je to poněkud protivné a v podstatě nemožné splnit, dost mne to sere
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam