• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAEQ: V Nice nebo v Tunisku :D
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    NELLAS: Ale nesedi mi tam ta veticka vpravo nahore, jako kdyby to bylo nekde mimo anglicky mluvici zeme
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Taky mam hezke cislo, aj ked mensie :)

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Teď teprv koukám do žebříčku a já tam tenhle týden mám 3 lidi z přátel, to se mi ještě nestalo...
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Tohle sem musím dát...

AETHER
    AETHER --- ---
    Presouvala jsem aplikace v telefonu a sova si myslela, ze ji chci smazat, tak se branila.

MAEQ
    MAEQ --- ---
    MAR_TINA: Tak dej potom vědět, co ses od owl-AI dozvěděla. Duo mi to dělá taky, ale přičítal jsem to právě okolnímu ruchu (typicky TV, auta na ulicích nebo mluvení jiných lidí)..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAEQ: nejde o to, že by to neuznalo, co říkám. Ale že to za vteřinu, než stihnu říci aspoň jedno slovo, už hlásí, že špatně. Prostě ten časový úsek na mluvení je kratičký. Kouknu, jestli má duolingo něco jako podporu a napíšu tam :) (hahahaha, už se těším na owl-AI)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Fotbal? Seriously?
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Nebo zrušit hlučné okolí
    NELDE
    NELDE --- ---
    A nechce to aktualizaci aplikace?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: Mně to dělalo něco podobného (na iOS), když jsem začal mluvit moc rychle. Chtělo to lidově řečeno nechat načíst nebo promluvit tu Duolingo postavu, a pak zopakovat. (Dělo se to jen u toho typu lekcí, kde medvěd něco řekne a pak to máš říct ty.)
    E42
    E42 --- ---
    Hmm, těžko říct. Každopádně na debugování divných problémů bývá AI hodně užitečná, tak zkus mrknout na návrhy:
    ‎Gemini - direct access to Google AI
    https://share.gemini.google/H5jxfyHvkAKs
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    E42: Tak mikrofon povoleny je.
    To okno reaguje tak rychle že ano nestíhám screenshot
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    E42: Android. Podívám se na to
    E42
    E42 --- ---
    MAR_TINA: Tipuju zakázané oprávnění přístupu k mikrofonu. Nepíšeš, pod jakým OS.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Potřebuju prosím poradit s lekcemi, kde se má mluvit. Nepodařilo se mi přijít na mechanismus, jak to ovládat.
    Když ikonu modrého mikrofonu zmáčknu, zežloutne a během času tak krátkého, že nestihnu říci ani pes, mi to hlásí, že to není ono.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak vám nevím. Francouzské odbory by určitě nesouhlasily 😂

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam