• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Já včera jednu lekci dokončil s energií nula, jako celkem štěstí :-) ale ten přechod ze srdíček teda bolel..
    Jinak k těm questům - přijde mi, že to taky dává obtížnost podle používání. Já jsem takový ten typ, co to horko těžko dodělává ve 23:50 aspoň jednu dvě lekce, takže když mám friend quest, tak vždy max 10 perfect lessons nebo třeba 15 lessons celkem, těch 45 si nedokážu představit..
    AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: Ja si rikala, ze musis byt mimo civilizaci, kdyz jsi za den dal jen sedm😀
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jinak ted, jak jsem to znova zprovoznoval, tak jsem zaznamenal, ze tu nekonecnou energii nemusis zapinat...takze pokud Te to motivuje, muzes jet i bez toho... :)

Nicmene to bych se nikam nedostal, ted jsem udelal na plnou energii jedinou lekci, a to jeste jen proto, ze mi ji to sem tam doplnilo, jinak bych skoncil v pulce...
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELDE: diky, je to tam :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    CADDY: Jedno místo mám, už tam mám Daioni, tak mohu přibrat. Napiš to pošty nick.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: jo, proc ne, ale zase mit tak na tri lekce za den, to je sabotaz z druhe strany :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: No jo, člověk si to musí víc plánovat a koukat. Já si na to zvykla a jak říkám, neomezená energie by mě vlastně svým způsobem sabotovala.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: no me ted prave dost prekvapilo, ze energie dochazi v podstate pri kazde odpovedi a je ji tak malo, ze to nejde normalne pouzivat...a hlavne muze dojit i uprostred lekce, to driv nebylo, tam prave ubyvala srdicka jen za spatne odpovedi, takze s dobrymi mohl clovek fungovat docela dlouho... jo, mam asi 12 tisic diamantu, ale zase to bezduse vyplytvat na bezny provoz se mi prici...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mě to nepremium pořád drží v tom, že se musím snažit dělat méně chyb. Kdybych měla neomezeně životů, tak to prostě nějak náhodně klikám.
    Kdysi mě naháněla známá, ať s nima jdu do prémia, a po tomhle důvodu se mi hrozně vysmála a bylo vidět, že to bere jako výmluvu. Výmluva to není, já to tak mám fakt nastavené. Moje hlava je někdy divná.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ...a ted jsem na to jeste koukal a asi to fakt odinstaluji a zapomenu, protoze uplne nesnasim, kdyz to ani nerekne rovnou, kolik co stoji..u vsech planu "zkuste za nulu" a dokud to clovek nespusti, castku se nedozvi... to jsou praktiky smejdske...
    CADDY
    CADDY --- ---
    Kdyz jsme u tech premii... mne to prestalo pred par dny fungovat – byl jsem pod KASUMI, ktera uz to nechtela prodluzovat...a myslim, ze nas tu bylo takovych vic, je tu nekdo, kdo by to chtel dat zase dohormady, priapadne mel volny slot za prislusny podil? Zjistil jsem, ze bez toho je to fakt nepouzitelne a reklamy delsi nez lekce, je to daleko horsi nez pred lety, nez jsem na to premium sel...az to budi chute se na to vysrat uplne :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Dá se, jen to víc trvá, když si to člověk nenažene na minutových lekcích :D
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: jako nemit premium si fakt nedovedu predstavit, ze bych zvladal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: 38 :)
    RUTHLESS: Já jak nemám premium, tak tyhle věci dělám "poctivě" přes normální lekce. A asi proto většinou přispívám max třetinou, protože můj spoluquestič obvykle udělá 20 perfektních lekcí za večer a najednou je doquestěno. Ale už teda vím jak :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: Speaking excercise jsou obvykle perfektní, ale stejně je to kolem minuty na lekci (-;
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CROSS: Takovy počet perfect dělám zásadně přes words :-D to fakt v lvl 62 italština nedávám
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Haha, vůbec, jsem na dovolené a nemám na to čas a místy ani signál (abych nekecal, nsk jsem v Praze, tak signál jo). Spíš že jsem tu za tyhle questy obvykle terčem posměchu, a voilà :-]

(Ale jako zrovna 45 perfect lessons už nějaký nasazení vyžaduje.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: blbej pocit, co? :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jsem nestihl v podstatě ani zpovzdálí přihlížet

CROSS
    CROSS --- ---
    :-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam