• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: …a nakonec jsem to dal za 26 minut ;-]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: to bylo keců kolem toho :-P

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: taky takovy mivam.
    CROSS
    CROSS --- ---
    soví psy ops
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: mám to samé :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně sova nacpala do skupiny někoho, o kom tvrdí, že je to friend, ačkoli to ID jsem nikdy neviděl, nesleduju ho, ani on mě, navíc to ID má zamčenej profil, takže by to ani nemělo bejt možný. ¯\_(ツ)_/¯
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja mela oddychovy minuly tyden :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vyzera to na oddychovy tyzden

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ono (nielen) s tym prepinanim im to funguje tak napol a rozne sa to meni v case.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: taky mam 70, solidni uz :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jo, to se dělo dřív. Včera mi ten bod prostě zmizel rovnou, asi to "opravili" :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    aha, tak to sem mela pocit, ze se to naopak pricte dvakrat a o pulnoci dojde ke korekci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jo. A taky ten bod za splnění prostě zmizí, když ho nezískas znovu. Dokonce mi takhle párkrát zmizel i 3x bonus na další den.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: jestli sem to dobre odpozorovala, tak ty ukoly pri prepnuti kurzu se pak uz do celkovyho skore nezapocitaj.
    kdyz das tri body v jednom lurzu a dalsi pak v druhym (nebo v tomtez treba pri dobehnuti pexesa a tudiz nahrazeni ukolu), tak dalsi body nesesbiras a pripocitaj se timjenom ty tri jako taklad.
    ale pravda, zkoumala sem to naposled tak sest mesicu zpatky, to se mohlo zmenit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CERMI_FOX: Mám 70. Se posrali.
    Hlavně když přepínám mezi kurzy, tak mi najednou zmizí splněný úkol a mám tam nový částečně splněný. Na to kašlu, na takové vydírání. Když prepnu zpátky, tak ten nový nesmysl tam zůstane.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Taky 70. Dřív jsem to většinou měla kolem půlky měsíce, tak se asi rozhodli zvýšit obtížnost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dramatické ne, ale už to nedám za tři dny :-]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taky mám 70...
    Ale vzhledem k tomu, ze máš body i za friend quest i za weekend quest, tak mi to nepřijde tak dramatické ;-)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Mne zvysili zo 40 na 50 :D

Vyzera to tak, ze cim viac clovek maka, tym dostava tazsie zadania. Ako som pisal nizsie, nejaku dobu som to flakal. Denne ulohy zrazu zacali byt ovela lahsie. Niekedy stacilo jedno cvicenie a splnilo mi to 2 z 3 ukolov. Pricom jeden ukol napriklad ze ziskaj 30 bodov, uplne trapnosti
    Mozno zistili, ze ludia im prestali platit, ak boli ukoly stale rovnako tazke

U mna sa uz opat stavaju tazsimi, ale furt sa moc nepretrhnem. Stale napriklad tento tyzden mam len 800 bodov a som prvy v diamond finals
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam