• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: ples s tombolou!
    KEB
    KEB --- ---
    ERRTU: já vím, jsem si říkal, že by to mohla být sranda a gaychat brigáda se na to IMHO hodí.

QZUZKA: já s tebou v zásadě souhlasím, byl to nápad, když se neujme může je pořadatelka akce třeba vylosovat nebo tak něco.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Serte na dražbu, udělejte loterii! :))
    IORETH
    IORETH --- ---
    Já se nezúčastním, ale kdo jsem, abych bránila lidem v rozletu :)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    ERRTU: spíš je rozdíl mezi dražbou patche z fronty a českým vyráběníčkem. Myšlenka s plackami pro hlavní akci fajn a fungovala, dokážu si představit ty bonusové nabídnout největším donorům, ale koncept dražby mi k nim nesedí. Samozřejmě můžu s tímhle dojmem být v menšině.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KEB: zrovna tady pana ropneho magnata ktery ve 3sv drazbe vystrelil bez mrknuti 7k za patch z fronty, bych neprudil, nezne oprasoval a na pripadnou drazbu mu poslal zlatem lemovanou rucne psanou pozvanku s napojovym listkem :)
    KEB
    KEB --- ---
    WAMP_ELF: můžeš jít do dražby, bude to rare věc! 😉
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    KEB: tvl tohle je trochu šponování přes čáru IMHO :)
    KEB
    KEB --- ---
    MAGE: nebyla, gaychat placky jsem chtěl udělat velké jen par a udělat dražbu 😉
    MAGE
    MAGE --- ---
    KEB: pockat ona byla gaychat placka?!?
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Najs! :-)
    KEB
    KEB --- ---
    Ještě to není všechno, ale vypadá to nadějně!

FURAN
    FURAN --- ---
    Přátelé, sbírejte umyté ocelové plechovky bez etiket pro zákopové svíčky. Nejlépe nízké H/D = 1 nebo méně, nemusí se pak řezat.
    Světlo a teplo pro Ukrajinu 2024/2025 - skaut.cz
    https://www.skaut.cz/svickyproukrajinu/

Donést je můžete sem:
    Dílna v Holešovické tržnici - skaut.cz
    https://www.skaut.cz/dilna-v-holesovicke-trznici/
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Preferuju velké písmeno, bo se mi to líp čte, ale automat mi funguje i na malé (case insensitive)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: v to doufam neb ja to tak udelal...
    Nyx_Errtu ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže první písmeno nicku chceš velké, jo?
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Určitě bude vyzkoušený.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    BANKABANATA: jestli bude dron aktivovaný v ČR je úplně fuk. Počítám, že drony co vozí neziskovky tady asi nikdo neregistruje. Jen se zeptám, jestli je dle tvého názoru třeba ten dron napřed vyzkoušet, nebo si můžeme být jistí, že to nebude náhodou nějaký vadný kousek. Aby se nedivili, až ho dostanou. Prostě jestli je běžná praxe vyzkoušet třeba na prodejně nebo to nikdo nedělá?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    BANKABANATA: to by bylo skvělé. Já bych to asi taky byla schopná koupit, ale čistě dle instrukcí, takže to ráda přenechám někomu sofistikovanějšímu
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jakmile mi dojde od vás platba, zapíšu vám částku do objednávkové tabulky do sloupce Zaplaceno.
    Akorát mám novou práci, ve které nemám kapacitu hlídat to průběžně celý den, takže to nejspíš bude chvilku trvat. Nasypu to tam přes oběd a pak večer. Pokud by se platba neobjevila ve vašem řádku do dalšího dne, tak mě urgujte.

Tabulka je teď seřazená abecedně, nelekejte se :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam