• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: Pyjus Čůrus
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    mam to chapat tak, ze psi znamky pro pristi rok zaujaly, nebo se mam mistnimu osazenstvu omluvit za
    ?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KEB: ja bych to vzal od podlahy

KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: no jasně, už mi to došlo, ty chceš ty zlamovaci...

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PRAASHEK: tak si ho nech vytetovat na předloktí ;)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: Jak to vypada s vecirkem? Stiha se to pristi tyden pred vanocemi nebo az po novem roce? Pod stromecek nic nepotrebuji, jde spis o planovani. Dnes se mi necekane rychle tento tyden zaplnil a pomalu se plni i ten pristi...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    KEB: bez nej trochu skrabou ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEB: a stejně se mi to nelíbí!
    KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: tak si ten plast sundas, to je tam proto abys necinkal a je to sundavaci
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně se ty oplastované dogtags teda nikdy nelibily
    KEB
    KEB --- ---
    SPECZ: tohle se mi líbí!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    ZETOR_13: ha, našel jsem - je to vzor z vyhlášky o vojenských dokladech :-)

SPECZ
    SPECZ --- ---
    ZETOR_13: Ne nutně - v AČR jsou popisovaný laserem - série malejch teček tvořící písmena. Zkusim někde najít obrázek, ale svojí známku sem fotit nebudu :-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ZETOR_13: Já už se chci za rok skládat na obnovu nějakýho náměstí v Mariupolu!
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    uz mam napad pro priste: Nyx Typing Brigade Dog tags...
    namatkou za rozumnou cenu waradog.cz maji nabidku i gravirovani, nevim jestli by zvladli logo, na druhou stranu dog tag ma byt razeny...
    nevim, jak anonymne zaridit vyplneni hromadne objednavky, kde by si kazdy objednal nick, Typing Brigade, NYX, krevni skupinu, rodne cislo. Ale mame na to rok ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: nevyslovuj! Teď mne čelist obří jeho ve snech provázeti opět započne!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: Duce by z tebe neměl radost!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: ani jednu z těch výmluv ti samosřejmě nevěřím
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Upřímně, vážně jsem uvažovala o tom, že tam ještě jeden hrnek přihodím, aby to nevypadalo tak blbě :-D

Ono to s těmi hrnky taky nebylo úplně jednoduché, první dodavatel je měl na webu jako "dostupné za 48 hod v počtu 8000 ks", ale ukázalo se, že je vlastně vůbec nemají. Už jsme odhlasovali, které to budou, tak jsem sháněla jiného dodavatele, který by měl alespoň podobné. Nakonec jsem napsala několika firmám, co je vůbec neměly na webu, jestli by je dokázali sehnat a jedni se ozvali, že jo. Dokonce byly jen o pár korun dražší, než u té původní firmy. Akorát mi poslali špatné nacenění a chybu odhalili až když dělali kalkulaci pro naše konečné množství. Nezapočítali si gravírování. Takže po několika kolečkách omluv a smlouvání jsme se dostali na cca 194,- Kč, což je o cca třicet víc než první nabídky, ale je to lepší než 208,- Kč, které za to nakonec chtěli. Tak jsem se jim na ten jeden hrnek navíc vykašlala.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Kdybyste někdo měl v plánu ject do Kroměříže a měl možnost vzít mi ty poklady (ať se to nemusí balit a řešit dopravce - přece jenom tam jsou ty hrnky, takže to bude objemnější, než samotné patche a samolebky), budu rád.

IORETH: 88 hrnků nemůže být náhoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam