• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: můžu vědět co je to za boty?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Boty dorazily! Budu jim je posílat příští týden :)

IORETH
    IORETH --- ---
    Tohle je lepší :-)

IORETH
    IORETH --- ---
    WAMP_ELF: Tohle je zatím jejich poslední verze. Barvy odpovídají budoucí realitě. Ale je to velké kolem celé nohy, okudlané a nesymetrické.

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    IORETH: já chci vidět ty kresbičky
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: já chci tu historku taky slyšet!
    IORETH
    IORETH --- ---
    KID_MCHUTT: Dodavatel KONEČNĚ akceptoval můj návrh, že celý design dodám já v jejich nativním formátu a že svoje neumělé kresbičky zahodí a už o nich nebudeme mluvit. Zrovna dnes jsem mluvila s jejich grafičkou po telefonu, poté, co jsme si s jejich obchodním oddělením vyměnili asi osm emailů na téma "tady posílám náhled upravený podle vašich připomínek" -- "super, ale vy stále upravujete JINÝ zdrojový soubor, než jsem vám posílala 6. prosince!". Tak snad brzo. Výrobní kapacitu mají, zaplacená záloha z naší strany je.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jak jsi na tom s panožkami a případnou tedy hospodou? :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Taky máme navíc si padesát velkých NTB nálepek. Vtipnou historku, jak k tomu došlo, může povyprávět TEAPACK v hospodě :-).
    Takže pokud by někdo chtěl, taky pište.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jsou teda dostupné ještě tři patche (nebo čtyři, pokud se RSZ domluví s WAMP_ELFem). Pište sem nebo do pošty, pokud je chcete. Pokud třeba víte o někom, kde se nestihl zapojit, dejte jim vědět :-)

RSZ: Děkuju za připomenutí, že je jich víc :-).
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    RSZ: chlapy neztrácejte ty patche z těch ramen,...
    Myslím že budu mít jeden navíc, můžeme nějak uskutečnit předání až bude jasné kdy a kde si vyzvednout nový "merch".
    IORETH
    IORETH --- ---
    RSZ: Mám čtyři navíc, které celou objednávku zlevnily :). Pokud nikdo nebude nic namítat, pošlu ti ho za příslib, že pošleš nějaký příspěvek vhodné pro-ukrajinské iniciativě dle tvého výběru.

All: Dejte tomuhle příspěvku plus nebo mínus, podle toho, zda souhlasíte.
    RSZ
    RSZ --- ---
    nezůstal někomu patch navíc na vytradovaní? nabízím nálepky a doplatek (klidně zase na něco užitečného)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    zahlédnuto dnes

SPECZ
    SPECZ --- ---
    PRAASHEK: Jasne, treba v kriminalech je to celkem oblibena literatura :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    FERNIE: Jasně :). Dám ti vědět, jak budu mít nějaké relevantní info o dodávce ponožek.
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    IORETH: Kdyztak se domluvme v poste, v lednu budu minimalne 2x v Praze, tak bychom se nejak potkali. :)
    KEB
    KEB --- ---
    NAVARA: co je norkor?
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Tak jo, vypadá to, že o Brno je zájem, takže jsem rozšířila dotazník o tuhle možnost.
    FERNIE: Jakmile budou ponožky, seženeme tady někoho, kdo ti brněnské balíčky doveze do Brna a ty bys to tam po vlastní ose rozdistribuoval, může být?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam