• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    IORETH: Jsem doma s horečkama, ve čtvrtek už možná budu v pořádku, má se ozvat/vyplnit dotazník ve středu?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ti, kteří přijdou na konspirační schůzku do hospody, mají v poště instrukce.

Pokud ještě někdo nevyplnil distribuční dotazník, prosím vyplňte co nejdříve.
    Pokud chcete přijít do hospody už v úterý a ještě jste dotazník nevyplnili, učiňte tak prosím úterka 7:00 ráno - abych váš balíček přibalila s sebou.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: jj, ozkoušeno, jedny fusky se do hrnku vejdou
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: asi budu za debila, ale mám hrnek, takže předpokládám, že to jde poslat dohromady v hrnku v krabici od hrnku.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Pokud jste čekali s vyplněním dodavkového dotazníku na termíny hospody, tak teď je ten spravný čas ho vyplnit.
    Balíčky zásilkovnou začnu odesílat v pátek, kdo dřív vyplní dotazník, tomu balík dřív dojde.

Dodávkový formulář:
    Jak chcete dostat svůj balíček
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header
    IORETH
    IORETH --- ---
    Takto vypadají.
    Designu etikety jsem věnovala 30 minut, takže podle toho vypadá. Co se mi nepodařilo ošéfovat, je ten nesoulad s fontem jejich patičky, příště budu vědět a snad budu mít i ten spravný font, co je v logu.
    Takže se omlouvám všem grafikům, co to viděj :).

IORETH
    IORETH --- ---
    Ponožky přijely a jsou krásné :-)

Jedeme do finále.

Termíny hospody jsou:

- Úterý 11.2. od 18:00 do cca 22:00
    - Čtvrtek 13.2. od 18:00 do cca 22:00

Můžu i déle - pokud víte, že byste dorazili později, napište, počkám tam na vás.

Na základě návrhu jednoho účastníka akce trochu vylepšíme bezpečnost hospodského srazu a konkrétní místo vám pošlu do pošty.
    Bude to v pražském centru.
    FURAN
    FURAN --- ---
    FURAN: Výroba čile pokračuje. Aktuálně poptávají banánové krabice.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ponožkátor se ozval a slibuje, že ponožky dorazí už pondělí, hurrray!
    Nebudu plánovat termíny hospody, dokavaď je neuvidím, ale už těšit se můžeme už teď :-).

Udělali nám o jeden pár menších a jeden pár větších více, takže pokud byste měli zájem, napište mi.
    (poslali byste 300,- Kč nějakému subjektu a já vám to přihodím k balíčku)
    Případně dejte vědět kámošům, kteří akci minuli.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jakoby, jestli ještě někdy budu dělat custom ponožky, tak ponožkátor.cz asi nebude moje úplně první volba :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Poprvé udělali ponožky s defaultním lemem, o kterém ale já vím, že většinu lidí škrtí, a proto jsem od začátku chtěla lem volnější.
    Takže to dělali znovu. Na fotce nahoře je ten správný lem.

IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: včera jsem jim psala, jakže to vypadá, a zatím mě ignorují. Ale minulý týden poslali fotku vzorového kusu, večer ji sem dám.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: něco nového s fuseklema?
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: kurva to je fofr! Holka, ty se koukám nezakecáš! 👍
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Tak boty už od pátku běhají po ukrajinské stepi, mám všem vyřídit veliké poděkování :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jen hlásím, že ponožky jsou šťastně ve výrobě :-)
    SWIST
    SWIST --- ---
    SPECZ: Ah.. Blbě jsem četl.. :D Sorry.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SWIST: Ehm, píše že helikon ne :-)
    SWIST
    SWIST --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ohledně kalhot bych zkusil napsat (nebo zajít) do Armedu, mohli by být vstřícný a od helikonu toho mají dost. Nebo Sullyho zbrojnice, ten snad i něco na Ukrajinu vozí.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Tak boty + spoustu dalších věcí (téměř 30kg) jsem dnes odeslala směr Ukrajina, do konce týdne by to měli kluci mít. Ještě bude určitě min. jedna várka. Ve středu mi dorazí sušené maso a hlavně teď hledám kalhoty.

Kdyby měl někdo nějaký tip na taktické kalhoty nejlépe s chrániči na kolena. Nechceme značky Helicon (manžel má teď a není spokojen) a asi ani Invader Gear (pokouším se s nimi spojit už týden a nekomunikují, tak ať si trhnou). Potřebuju určitě jedny "vzor flectarn" a další budou jiný vzor, zatím čekám na pokyny. Zatím obhlížím army-eshopy, ale nic moc. Zkusím ještě airsoftové a podobné eshopy. Ideální cena +/- 2000,-. Ideálně aby měl eshop dostatek zboží v různých velikostech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam