• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Dodávkový formulář:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header

Platba ponožek i poštovného
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    SPECZ: hmmm, takhle jsem se na problém nepodíval 🤔
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    KEB: Aneb, jak si namalovat na záda terč. Na druhou stranu, až nějakej nyxák vypadne z okna, bude to slušná motivace vypálit jim ambasádu ...
    KEB
    KEB --- ---
    SATAI: na ruskou ambasádu tomu zmrdovi zmijevskemu
    SATAI
    SATAI --- ---
    IRA_PALMOVKA: pošleme dopis? ;-)
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    SATAI: to tu někde padlo ne, že Láďa s jednotkou potřebují přívěsný vozík. Kdo jsem já, abych soudil, také mám přívěsný vozík, dokonce mám i dost kamarádů s přívěsným vozíkem. Pobavilo mě to, ale fandím a líbí se mi to. Představuji si co asi takový vozík umí:)
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IRA_PALMOVKA: Kopečný prostě umí dělat niche marketing:)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    SNUPAK: já bych poděkovala spíš ruské propagandě. Kdyby se bývali byli kvůli těm ponožkám tolik nerozčilovali, možná by si jich média ani nevšimla a nic by se nevybralo:-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SNUPAK: taktický přívěsný vozík? :-O
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    SATAI: jj mínus náklady na ponožky, ale teď kupujeme taktický přívěsný vozík:)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SNUPAK: tolik? To už jsou 2/3 dalšího dronu :-)
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    Napado mě, jestli vůbec pan náměstek Kopečný ví o tom, že díky němu se teď vybralo skoro 90k. Neznáte ho někdo? Předejte mu info.
    IORETH
    IORETH --- ---

Připomínám, že zítra v noci končí objednávková fáze ponožek s hořícím kremlem.

Objednávky uzavřu v pondělí ráno, jakmile zapnu komp.

Jsme teď na 282 párech, což je skvělé.
    Díky všem, co se zapojují, a navíc speciálně těm, co posílají dýška pro kluky, občas v ceně celé objednávky. Díky!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KEB: Nevybírám, myslel jsem že to pojmu čistě v naturáliích, ale pokud jinak nedáš, tak nejlepší bude asi Revolutka, z tý to nejsnáz převedu tam, kam si kluci řeknou. Díky :)

KEB
    KEB --- ---
    GEKONZPRAHY: vybiras někde cash?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj všichni, dlouho jsme se neviděli/neslyšeli :) Koncem května se chystám relativně (na můj vkus až moc) blízko nule, abych navštívil vícero českých chlapců z různých ozbrojených složek a předal jim velice potřebnej tovar, kterej poskytla jedna česká megakorporace v oblasti elektroniky. Kdybyste měli nějakej tovar co by jim to tam mohl zpříjemnit, rád se ho ujmu a předám. Oříšky, čokolády, tabáky atd., znáte to.

Na rozdíl od posledně pojedu tam i zpátky stejnym vozem, mnozí jistě poznáte :)

IORETH
    IORETH --- ---
    V objednávkové tabulce si můžete zkontrolovat, jestli vím o vaší platbě - ve sloupci Zaplaceno se objeví příslušná částka. Pokud je pole zelené, tak je všechno v pořádku.
    Pokud jste platili a ani za celý další den se u vašeho řádku neobjeví správné číslo (a u lidí v řádcích pod vámi se objeví), dejte mi vědět.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Už jsme skoro na dvou stovkách párů, wow!
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    CDR: Občas mám cestu do Jbc, takže pokud se tam pohybuješ mohu případně přivézt.)
    KEB
    KEB --- ---
    3x velké, 1x malé, 200 na cokoliv :) Peníze posílám. (možná ještě něco přidám) Sem to píšu, kdyby to blbl jak minule.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kapříci jsou na cestě!
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Taky zaplaceno, těším se na hospodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam