• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    B3DA: Adventure Menu mi před dvěma tejdnama slíbili že mi na mojí příští cestu pár krabic daj. V pondělí jsem jim psal kdy že se teda můžu zastavit, že už začínám pomalu balit, a ticho po pěšině... Takže jestli tě můžu poprosit do zprávy o nějaký cenový údaje, pokud se neozvou, nějakej kšeft uděláme :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    Tedka uz to asi neni relevantni, ale treba pro priste.. mam moznost pro tenhle ucel sehnat adventure menu, resp.
    pro ration za naklady. Kdyby se klukum hodilo normalni dobry jidlo, ktery si mohou ohrat nekde v akci..
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Není bavovna jako bavovna
    Bavovna – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Bavovna
    :-)
    Jinak moc děkuju všem za spolupráci, už mám nachystaný první balík, co chci klukům poslat ještě před odjezdem. Objednali si repelenty, impregnace, ořechy, sušené ovoce, Jerky, vitamíny a Kamzíka na klouby, čaje, kávu, čokolády, tabáky a příslušenství. K tomu jedou oblíbené Jeseníky, kofily, Mileny, margotky, nějaké konzervy s gulášem, instantní polévky a pytel Isostaru. Ještě chtěl Vláďa nějakou radost a jelikož je kluků 12, pojede tedy i 2x sixpack Plzně. Skoro všechno už mám, chybí mi jen impregnace a pivo :-)

Peníze ( nevím zatím jestli všechny) nejspíš odvezu v eurech na Ukrajinu. Část z toho pokryje ten vysněný vozík. Další část padne na údržbu Landroveru - ID TEAPACK nám domluvil na Ukrajině autoservis, kde už na auto čekají a jsou objednané všechny potřebné díly, takže DÍKY!! Co se zbytkem probereme pak s Vláďou v červenci osobně.
    B3DA
    B3DA --- ---
    PRAASHEK:
    SHARINGAN:
    C'mon :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: těch 13% polyamidu a 2% elastanu bude ta cedulka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: podle mě to znamená, že ten červený vnitřní lem je ze 100% bavlny, což může být i pravda
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ty ponožky mají ještě jeden takový roztomilý detail :-)

Na vnitřním lemu je vypleteno: 100% Bavovna
    Ačkoliv podle cedulky obsahují 85% bavlny, 13% polyamidu a 2% elastanu ;-)

IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Všechny ponožky jsou nyní rezervovány.
    IORETH
    IORETH --- ---

Celková bilance

K dnešku:
    - Celkem rezervováno 365 párů ponožek (plus pět možno ještě rezervovat)

- Celkem vybráno: 129 738,- Kč

- Náklady na pořízení: 22 400,- Kč

- Celkový čistý výtěžek: 107 338,- Kč

Peníze před chvílí odešly klukům na transparentní účet.
    Děkuju všem, co se zapojili a třeba ještě zapojí. Jste skvělí!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Oprava - s IRA_PALMOVKA jsme se domluvily, že distribuci zbylých malých ponožek vyřešíme centrálně přeze mě - takže, kdo budete chtít ještě navíc malé ponožky, přidejte si řádek do objednávkové tabulky a ideálně rovnou pošlete platbu.
    V tuhle chvíli je dostupných posledních pět párů.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dneska odejdou balíky lidem, kteří vyplní dotazník do cca čtyř odpoledne.

Zbylých sedm párů malých ponožek má u sebe IRA_PALMOVKA, v případě zájmu jí napište :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    IORETH: Úplně slyším tu znělku

FKU PATRA
    https://youtu.be/CaA5fmJB3KE?si=xbfJXWYRD8xX36Rx
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tisková zpráva PČR ze dne 12.6.2025:

Ve večerních hodinách dne 12.6. byla v Praze provedena razie proti pašerákům nelegálního textilu, při níž bylo zajištěno celkem 363 párů ponožek.
    Oděvy do EU pašovala prozatím nepříliš známá aktivistická skupina "Typing Brigáda", jejíž aktivity nejsou ještě dobře zmapované. Policie se pokusila nelegální ponožky spálit, což se nepovedlo, protože již hořely.

KEB
    KEB --- ---
    IORETH: to budeš chlastat v duchu sedmí piv a jedné zelené 🤣
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: opatrně ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    IORETH: oukej :) každopádně díky
    IORETH
    IORETH --- ---
    NAGASAWA: To nebude potřeba... Fyzické náklady mám kromě izolepy jen útratu v hospodě. Pokud by někdo vyloženě chtěl, může něco poslat na ten účet s poznámkou "hospoda" - já to tam pak propiju před nastoupenou jednotkou a co nepropiju, pošlu klukům :).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    IORETH: nenahodila bys po celé akci (ať se to teď nepřekrývá) případně další QR, ať ti můžeme poslat třeba symbolických 200,- na hlavu za všechnu tu práci, kterou máš okolo celé distribuce a perfektního systému, který jsi vytvořila?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Teaser, teaser... Ponožky jsou bezpečně v Unii a na cestě do Prahy :).
    Jestli se něco dramaticky nepokazí, zítra budeme moct začít distribuovat.

Začínáme řešit distribuci.

Možnosti jsou zásilkovna a hospoda, výjimečně u mě v kanclu nebo večer doma.
    Pošta tentokrát nebude.
    Zásilkovna trochu podražila. Dodání do výdejního místa nově stojí 90,- Kč. V ceně je 89,- Kč platba zásilkovně, 1,- Kč je balné, neboli příspěvek na izolepu, které mám velkou spotřebu :).
    Dodání na konkrétní adresu stojí za 130,- Kč.
    Platbu za zásilkovnu prosím posílejte na stále stejný účet v záhlaví klubu - můžete použít updatnutý QR kód na 90,- Kč, jen přidejte do zprávy pro příjemce své nyx id.

Prosím vyplňte v dotazníku, jak chcete ponožky dostat.
    Odkaz na formulář je i v záhlaví klubu.

Termíny hospody

- Úterý 17.6. 18:00 - 22:00
    - Čtvrtek 26.6. 18:00 - 22:00 (týden po prvním termínu)

Hospody budou v konspiračním režimu, přesné místo pošlu těm, kdo se přihlásí.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tak i přes zmatky způsobené nepřehledností Twitteřích vnořených vláken a mou nezkušeností s dražbami na Twitteru se vše podařilo vydražit za krásnejch 48 466 Kč. Velkej podíl na tom má jedno místní ID, nevim jestli si přeje publicitu nebo ne, ale shrábnul značnou část předmětů za více jak 17 000 Kč.

Peníze budou použity na financování příští cesty, nakoupení pár věcí na pušku pro Ondřeje a část půjde rovnou na účet Ondřeje a Arisua, případně i pro našeho Vláďu.

Sláva Ukrajině, hrdinům sláva!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam