• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: Za mě černá s logem na rukávech super :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SNUPAK: mám představu spíš kvalitnějšího trika, co vydrží. Logo by mohlo být buď standardně na levé straně hrudníku, nebo na rukávu. Moje oblíbená trika, na které nechávám tisknout pro jinou akci, se dělají v široké paletě barev, takže i barva by mohla být volitelná. Zatím je problém cena, uvidím, kam se dostanu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: ty by mohly jít přidělat, pokud bude ten náš model dostupný.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IORETH: nějaký hustý tričko by bylo fajn. Mám jich od začátku války už asi 5 a všechna jsou už nadranc. Kurva:( Trvá to dlouho. Dobrý triko ocením.
    KEB
    KEB --- ---
    Kdyby byl ještě zájem o hrnky... 😉
    KEB
    KEB --- ---
    S herr práškem jsme řešili něco takového

Výroba odznaků
    https://www.zinako.cz/kategorie/odznaky.aspx
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //neplést s pravotočivými
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: mně by se líbily pravoúhelníkové patche
    IORETH
    IORETH --- ---
    Na podzim plánuju trička, ideálně tak, aby na Vánoce určitě byla u svých majitelů. Takže na konci září nebo na začátku října vykopnu nabídku.
    Pokud byste měli nějaký nápad, jak sortiment obohatit, pište.

Z minulých nerealizovaných ideí připomínám kšiltovky a někdo chtěl i plastové patche.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    PRAASHEK: hele to nevím, na to jsem se neptala. Jako manželka radši některý věci vědět nechci
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IRA_PALMOVKA: jen tak mimochodem - kolikrát už masky nasazovali (jednou/dvakrát-desetkrát-víckrát?) a jaké byly potenciální hrozby?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    PEPSIN: tak sbírka určitě nějaká bude, minimálně na cukroví, budu zase péct pro celý regiment :-)Příští týden budu posílat balík, ale kluci toho tentokrát moc nechtěli. Kromě pochutin, sladkostí, čaje, kávy a tabáku posílám 60 párů letnich ponožek a 12 filtrů k plynovým maskám (kluci mají naštěstí nafasovaný český vercajk, tak nebylo složité tu filtry sehnat)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jen připomenu dnešní aukci vedle ve 3. světové. Start v 20:00. Více info zde:

[NAGASAWA @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    KEB
    KEB --- ---
    PEPSIN: ta je předpokládám samozřejmostí, ale já myslel něco jako fusekle 😉
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IRA_PALMOVKA: ani podzimne - vánoční sbírka?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: momentálně nenapadá. Navíc Vláďa už letos žádnou dovolenou nedostane, tudíž ani já letos už na Ukrajinu mířit nebudu
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: napadá té nějaký dobrý typicky ukrajinský merch, co bys mohla dovézt nebo Vláďa sehnat na další podobnou akci?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: ponožková akce ukončena:-) děkuji všem zúčastněným za spolupráci. Až všichni doplatí, napíšu, jaký byl dodatečný výnos
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: už jen poslední 2 páry ponožek
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Hlásím, že je k dispozici posledních 6 párů velkých ponožek (40-46)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam