• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    RSZ
    RSZ --- ---
    PRAASHEK: zas rozumnej zavírák pod litr, toho moc není.. nějakej boker, ruike nebo ganzo, možná čínskej kershaw ve slevě
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RSZ:
    D_B_M: osobně bych radši nějaký zavírací s klipem. a pokud by ten gravír loga byl na rukojeti (teď beru v potaz nůž na fotce), tak tu si stejně většinal lidí přemotá paracordem nebo jinou vychytávkou
    RSZ
    RSZ --- ---
    D_B_M: já jsem poptal dva prodejce nožů, jestli by neuměli cenově něco zajímavého (reklamní šunt asi nikdo nechceme), tak uvidíme jak to dopadne, klidně bych se o to postaral.
    Jinak zrovna skeleton jsem taky v rodině nastrkal do báglů:)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    PEPSIN: to jsou trochu různé věci.
    IRA průběžně posílá "svůj balík" , Gekon vozí co mu přijde pod ruce, dávají nám vědět a občas si nechají přispět.
    Jednou za čas diskutující vyberou větší peníze - typicky pres aukce nebo merch - a za ně se pak kupují drony, auta, ...
    O pár příspěvků níž se začalo řešit, co bychom si mohli pořídit letos pred vánoci jako Nyx typing brigade merch.
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IRA_PALMOVKA: jsem tu novy, nekamenujte me, ale taková myslenka:
    filtry, pláštěnky a tuny cukroví jsou určitě zasluzny věci, ale minule jsme zvládli drobná. Nechceme si stanovit podobné velký cíl? V nejhorším pojedou jen ty filtry
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    IORETH: co to poslat o level vys a nechat na laseru udelat logo NTB na neco jako

nozu neni nikdy dost a sam bych jich par pro kamose vzal..stoji kolem 450kc, mohly by jit klidne po litru, IMHO

nemusi to byt tenhle konktretni, ale neco v tom duchu..

osobne mam tenhle konkretni nuz nastalo po jednom ks v kazdym batohu ;]
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ještě pár novinek. Vláďu přeložili k jiné jednotce, takže je teď asi o 50 km dál od Pokrovsku než byl ( zřejmě tomu pomohl i ten britský námořnický rum co jsem mu poslala pro jeho paramedickeho šéfa) :-)
    Příští týden pojede podzimní balík. Krom klasiky jako kafe, tabák, čokolády, jesenky, čaj, ovesné kaše, ořechů sušeného ovoce atd. pojedou i sušené houby, armádní pláštěnky pro novou jednotku a flitry k plynovým maskám o které mě prosil.
    Přezul si nové pneu a prý si to auto teď ani nevšimne, že je nějaké bláto.
    A samozřejmě dělal ramena před novýma klukama a ukazoval jim dron a o strom si urval jednu vrtulku, tak ta jede v balíku taky :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: díky za info, chtěl jsem se připomenout, ale chápu, nějak extra na to nespěchám, koupil jsem je brachovi pod stromeček, až budeš v pohodě napiš, tak se hlavně uzdrav ;)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: případně pokud je někdo bez fusekli ze Žižkova, v sobotu tam pojedu k volbám. Budu se pohybovat od Vinohradské vodárny, přes Vlkovu ulici k Viktorce Žižkov. Žádný velký pokec ani sranda se mnou ještě nebudou, ale ponožky bych asi předat zvládla, tak mi kdyžtak napište do pošty.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ahoj všem, především fuskařům. Moc se omlouvám, ale celé mé zdraví se nakonec trochu zkomplikovalo. Dala jsem si 14 dní ve Vinohradské nemocnici, z toho 3 dny na JIP. Dejte mi prosím ještě čas do konce týdne, příští týden to už snad doženeme. Díky za pochopení
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: náhodou to je docela dobrej cosplay, když člověk dojde k jeho uvědomění a možnostem transformace a posunu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: tak vidíš, takže taky žádný cosplay :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: jsem teď spíš bruce lee po žloutence
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: to minimálně v mém případě úplně nepůjde... to už bych spíš zvládl třeba poníka...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JANOS: jakože budeme dělat cosplay téma Zelensky?
    KECAM
    KECAM --- ---
    JANOS: ten napis muze bejt klidne zezadu:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    KECAM: Ja myslel ten jeho legendarni khaki s trojzubem
    KECAM
    KECAM --- ---
    KECAM: mno tak to bylo jinak :
    https://edition.cnn.com/2022/02/26/europe/ukraine-zelensky-evacuation-intl

“The fight is here; I need ammunition, not a ride,”

pripadne cokoli co je v clanku zminovano.
    KECAM
    KECAM --- ---
    JANOS: s napisem:"I do not need a ride, I need a weapons" ?
    KEB
    KEB --- ---
    Už jsem se ptal dřív, ale přesto znovu

PLACKY - velké, malé, NTB, gaychat brigade
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam