• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    RSZ: Otevírák se mi líbí :-)
    RSZ: Na nože udělám anketu.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    WAMP_ELF: v zivote jsem nezapomnel/neztratil ani kudlu, ani srajtofli, ani telefon..
    ted jsem se asi proklel, co?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    D_B_M: Jo, jednu takovou jsem v batohu našel na letišti při bezpečnostní kontrole.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    D_B_M: a v 99% zapomeneš že ji tam vůbec máš. Zatímco například taková černá zimní čapka, tu například já ztratím každou zimu jednu..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SN0WCRASH: to jsem kdysi zkoušel a došel plyn, než došlo k otevření. S benzíňákem už to vypadalo nadějně, ale taky to jenom rozžhavilo láhev a nic.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    R4BB1T: pivo ide otvorit aj zapalovacom, ale o to tu nejde ;)
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    RSZ: stejne bych hlsoval pro to crkt pevny, slestit logo vyrobce a vypalit NTB..po litru vezmu minimalne 3 ks..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    PRAASHEK: chaapu, respektuju..
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Rád bych jen podotknul, ze pivo lze nožem otevřít snadno, zatímco otvírákem si řezáním uříznu max ostudu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PRAASHEK: Nosím a žádnou mi to nevyrobilo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SPIKE411: zároveň to vypadá jako sériový výrobník děravých kapes lidem, co tam klíče nosí ;)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Já mám na klíčích tohle. Jako otvírák už se to párkrát hodilo, dokonce i jako šroubovák nebo klíč.
    A má to i ten vroubek s ostřím na říznutí lanka / pásu. Ten jsem nezkoušel.

RSZ
    RSZ --- ---
    SWIST: dvakrát za rok, beru to prostě jako přívěšek na klíče.. Tisknout se asi může cokoli na co dostanu data, ale tohle má odladeny tisk a bude to zadarmo, na cokoli dalšího může padnout nějaká práce tiskaře.
    SWIST
    SWIST --- ---
    RSZ: jako nápad je to super, jen ten otvírák se mi zdá trochu jako zbytečnost. Nebo jak často používáte podobné otvíráky?
    Nedělá třeba i ještě něco jiného?
    RSZ
    RSZ --- ---
    TEAPACK: fér
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    RSZ: stojanový kartáčový a hadrový lešťák mám a 100 zavíráků bych za víkend na hrubo zvládnul ;)

jsem pro každou srandu ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: Tak 100ks otvíráků by bylo víceméně zadarmo, v rámci podpory dobré věci. Bude na nich potřeba udělat nějaký "post processing", drátěným kotoučem, to v ceně nebude. Potřeboval bych křivkový logo, brainstorming kde jaký design prvek, jaká bude cena a kolik jich udáme.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ještě teda když už otravuju - tohle je nůž, který u sebe nosím asi patnáct let. mám ho většinou zvenku na batohu přinutý klipsou na molle vazbu nebo podobně. Stál úplné minimum a drží furt. Je to teda památka na Toledo :) no a kdybych chtěl
    ( D_B_M ) zálohu na dno batohu, tak to bude podobný nůž.

RSZ
    RSZ --- ---
    D_B_M: ptal jsem se a dá mi vědět
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    RSZ: crkt jednoznacne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam