• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ALDEMIK: Mockrát díky, pošlu to dál Denise z Operace Kyseláč, myslim že ti urve pazoury za takovou úžasnou nabídku! :)

Jinak pro ostatní, IORETH skolila nějaká viróza či podobný svinstvo a vzkazuje, že bude ještě alespoň dva dny mimo provoz.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    GEKONZPRAHY: BTW Kdyby byly náhodou někdy potřeba nějaký miminí věci, u nás v www.komunitnisatnik.cz je prakticky neomezený zdroj, lidi to nosí a skoro nikdo to nechce (nové krásné věci). Ale bývá často výhodnější to sehnat na místě než vozit.
    KEB
    KEB --- ---
    GEKONZPRAHY: já si říkal, ty vole, na co kočárek 🤣
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    (fotka je z průběhu nakládání, auto je plný nadoraz)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ukrododávka naložena, tentokráte převážně pro civilisty v Chersonu a zejména jejich nemocnici/porodnici :)

VICHR
    VICHR --- ---
    nejspíš včera přišly na platební účet peníze (nevím přesně kolik) pod mojím nickem.Poslala je moje UA kamarádka a kolegyně. Chtěla,aby peníze na šly na něco konkrétního, tak jsem ji seznámil s činností NTB (Nyx typing brig.) a patrně bude příležitostně posílat ... prosím o přidání k celkové částce :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Nekecáme, makáme :)

P_T
    P_T --- ---
    IORETH: Asi podle toho, co zbyde po naplnění potřeb místních. Tohle je spíš na dočerpání...
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    IORETH: Ahoj, díky za nominaci SPARK spolku. Prioritně podělte nejpotřebnější dobrovolníky a když zbyde nějaký drobák, Lesja určitě bude moc ráda.
    IORETH
    IORETH --- ---
    P_T: navrhneš rozdělení?
    P_T
    P_T --- ---
    IORETH: Tady jsou kdyztak sbirky z Donia, ktere jsou tesne pred dosazenim cilove castky (pro milnik). Je to konkretne na auta a drony, vybrat se da samo i neco jineho. Prijde mi fajn, pokud bychom mohli pomoct nejakou sbirku dotlacit do uspesneho konce...

Auta pro Ukrajinu / Cars for Ukraine / Автомобілі для України | Donio
    https://donio.cz/auta-pro-ukrajinu

Drony s termovizí: Pomozme Ukrajinským obráncům vidět ve tmě | Donio
    https://donio.cz/drony-s-termovizi
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ahoj lidi, tak já trochu zalobuju pro Vláďu a jeho jednotku. Jsou teď cca na hranici Dnipropetrovske a Doněcké oblasti. Aktuálně je nejvíc trápí absence elektřiny a nedostatek dřeva na otop. Vláďa mě prosil o nějaké powerbanky, karimatky a zimní fusekle a kdyby byly nějaké peníze na to dřevo. Případně sušené maso, to už mám kdyžtak domluvené s kamarádem, který po mě chce zaplatit jen maso, sušení a dochucení bude na jeho náklady. Myslím, že do 20k bychom se rovněž bez problémů vešli, ať se peníze rozdělí dalším potřebným . Sláva Ukrajině!
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Nabíječka stojí cca 20k, víc si nezadám. Zbytek at jde v poměru jak píšeš.
    IORETH
    IORETH --- ---
    TROX23: Navrhni rozdělení :-)
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Jestli bych se mohl připomenout s nabíječkou viz moje prisveky niz, diky
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH, IORETH: Oprava: Rozdělovat budeme 115,772,- Kč - bez těch 3 080,- pro Gekona.
    Už je trochu pozdní hodina na copy-paste, pardon :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    A rovnou vykopávám tento návrh: Rozdělit částku rovnoměrně (1:1:1:1) mezi tyhle subjekty:

- GEKONZPRAHY a jeho čeští legionáři
    - SOLIDRONES a jeho dronový projekt
    - LITTLEWONDER a na něj napojený Spark spolek dodávající vybavení UA armádě.
    - IRA_PALMOVKA a jednotka jejího muže Vládi
    IORETH
    IORETH --- ---
    (Toto téma je určena především přispěvatelům.)

Je čas rozhodnout, komu přesně půjde vybraných 118 852,00 Kč.

Pokud máte nějakou představu, tak teď je ten pravý čas lobovat! :-)
    Prosím, házejte sem návrhy, komu a jak peníze rozdělit (poměrově či absolutně).

Pokud byste rádi svůj návrh podali anonymně, napište mi do pošty - dám ho sem za vás.

Všechny návrhy, které se tu sejdou do čtvrtečního rána, vezmu a udělám z nich anketu. V té potom budeme hlasovat - výsledná možnost bude použita a peníze bez odkladu půjdou tam, kam bude zvoleno.
    IORETH
    IORETH --- ---

Známe náklady a tudíž i celkový výtěžek letošní akce!

- Celkem jsme vybrali úctyhodných 135 717,- Kč
    - Náklady činí 16 865,00 Kč
    - Celkový zisk je tedy 118 852,00 Kč

Z toho 3 080,- Kč půjde rovnou id GEKONZPRAHY a "jeho" chlapcům jakožto výtěžek z nálepek "Nezapomeneme".

Rozdělovat tedy budeme úžasných 118 852,00 Kč

Děkuju moc, lidi! :-)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA:
    K dispozici stále jsou tyto ponožky:
    1x s pandou
    1x sůl
    1x mléko
    3x prsa
    4x kundi*ky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam