• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KEB
    KEB --- ---
    Dál jsem poslední možnost, schválně jestli budu jediný 🤣

Teď vážně, u mě to stojí tak, že gekon dělá správnou věc ve správný čas. Jestli se u toho má potřebu chovat jako debil, dokážu v pohodě přežít.

Aspoň u něj oceňuji, že zůstal tím pravověrným náckem, co nesnáší bolševiky a Rusko, ne jako zmrdečci typu Vandas.
    KEB
    KEB --- ---
    TILIO: Jak to že ne, vždyť ovládá celý Afghánistán
    TILIO
    TILIO --- ---
    ROGERD: ...tvl a videls jak to s Talibanem dopadlo? To neni dobrej primer...
    ROGERD
    ROGERD --- ---
    IORETH: GEKONZPRAHY je prostě takový místní Taliban - názorově se rozcházíme, ale bojuje proti Rusákům...
    IORETH
    IORETH --- ---

Jak se díváte na další spolupráci s GEKONZPRAHY / Modřanská kapybara?

Instrukce:
    Označte prosím všechny odpovědi, se kterými souhlasíte.

116 hlasy od 82 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    Měla bych se taky vyjádřit.

Rasismus je kokotský. Náboženský fundamentalismus a radikalismus (islámský i křesťanský) je kokotský. Rusáci v Ukrajině jsou ale na kokot momentálně úplně nejvíc.
    Twitter Modřanská kapybara považuju za nenávistnej trash a nechci s ním mít nic společného. Kdybych měla admin práva, bez mrknutí oka ho zavřu.
    Okolnosti ale nejsou normální a osobně vnímám situaci pragmaticky.

Konečný cíl, který sleduju, je vítězství Ukrajiny.
    Vítězství se dosahuje hlavně bojem.
    Legionáři kolem GEKONZPRAHY jsou v tom vážně dobří a já jsem ráda, že to dělají. Frankly speaking, takoví lidé málokdy bývají liberální sluníčkáři, taková je realita.

Vnímám spolupráci s GEKONZPRAHY v pragmatické rovině. Kámoši nebudeme, ale objektivně je za ním velká spousta práce a reálných výsledků, jak v zásobení vojáků, tak civilistů, a taky v podpoře jednoho konkrétního vojáka, který se vydal na frontu z přesvědčení a na kterém mi osobně velmi záleží.
    Takže pro mě je GEKONZPRAHY pragmatický spojenec, nepřítel mého nepřítele. S naprosto tragickou schopností damage controlu, mírně řečeno.

To je můj osobní postoj. Na něm to ale celé nestojí, protože peníze dáváme my všichni a musí to dávat smysl hlavně vám (většině).
    Pokud by zahrnutí GEKONZPRAHY do příjemců pomoci znamenalo, že vybraná částka významně klesne, tak racionální řešení je spolupráci ukončit.

Náš systém, kdy v anketě hlasujeme o celém balíku peněz, je neobratný v tom, že jako jednotlivci nemáme úplně kontrolu nad tím, kam ty peníze půjdou.
    Do příštích kol jsem proto ochotná najít technické řešení, jak nastavit na svůj vklad anonymní veto pro určité příjemce.

Abych to shrnula, podpora legionářů za GEKONZPRAHY pro mě není nepřekročitelný problém a nebudu ji na sílu blokovat, pokud o ni bude zájem. Pokud zájem nebude a naopak by to "výkonnost" našeho kolektíva snižovalo, spolupracovat nebudeme.
    Anonymní anketa následuje.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    JESU_SS: Fuj
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    SATAI: ještě bych s odsuzováním chvíli počkal, třeba se ještě ukáže že má za kamaráda i nějakého polonegra nebo dokonce i celýho negra
    SATAI
    SATAI --- ---
    CLAVEN: nemůže být nácek, když má kamarádku Židovku
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GEKONZPRAHY: nácek smrdí
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Pokud vám bezpečnostní situace v Evropě a kriminální statistiky přijdou furt ještě v pohodě, tak se asi opravdu neshodneme a nemá smysl se spolu o čemkoliv nadále bavit. Dovolte mi abych touto cestou poděkoval všem co kdy přispěli. Davidovi, Ondřejovi, Arisuovi, Kavkazovi, Jokerovi a dalším jste význačně pomohli. Všichni z nich to mimochodem vidí stejně jako já, takže doufám že se vám bude dýchat lépe, když jste se teď odprostili od těch hnusnejch nácků.

BTW z pozice vrchního nácka ještě pořádám sbírku na mojí židovskou kamarádku, tak jí pošlete 50 korun a napravte si karmu, díky :)

https://x.com/i/status/2000499344647024813

TILIO
    TILIO --- ---
    GEKONZPRAHY: Kamo tema dalsima vyrokama jsi to moc nevylepsil. Bavit se s lidma tvyho formatu je podle me ztrata casu, ale pokud jses schopnej cca dve miliardy lidi hodit do jednoho pytle podobnyho vyroku, tak debil jsi ty.

Tj. dekuju ti za obhajobu, ale stojim si za svym. A velmi bych ocenila, kdyby se NTB mohla od podobnyho bullshitu aspon symbolicky nejak distancovat. Ja vim, ze nejsme zadna strana ani hnuti a ani nemame zadnyho mluvciho ani nic podobnyho, vim ze prachy jsme poslali v dobry vire, ale snad mi rozumite. Jak mam sakra nosit NTB tricko, kdyby to znamenalo, ze se implicitne ztotoznuju s blatantnim rasismem 😭
    SATAI
    SATAI --- ---
    GEKONZPRAHY: to B je dost jako A
    KEB
    KEB --- ---
    GEKONZPRAHY: říkám si, kolik lidí má moral na to , skočit zmrdovi za krk, sebrat mu brokadu a zatímco po něm nejspíš střílel ten druhý, tak tomu na zemi tou brokovnicí rozstřelit květák.

Jen kecy, serte na mě...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TILIO: Když řekneš A, řekni i B, ale chápu, že to se do kontextu nehodí.

Více k celé věci nemám co říct, islám je rakovina a za tím si stojím. Pokud to znamená že tím ztratím na Nyxu přízeň, staniž se.

IORETH
    IORETH --- ---

Distribuce v Brně

Balíčky k vyzvednutí u Gaisaky pojedou do Brna ve středu 17.12.
    Do auta je možné je přihodit ten den brzo ráno, takže pokud tuhle možnost zvažujete, vyplňte dotazník co nejdřív.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Kdo napsal do dotazníku hospoda, měl by mít v poště instrukce. Pokud ne, dejte vědět :).
    IORETH
    IORETH --- ---
    TILIO: tohle považuju za závažné a musím si to nechat projít hlavou.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Ja bych rada nadnesla jednu neprijemnou vec. Pokud je mi znamo, Modranska kapybara je jednim z prijemcu letosnich penez a screenshot nize neni prvni pripad podobnejch kecu. Chapu (doufam), ze penize budou pouzity na bohuliby ucely, ale je mi krajne neprijemny jakkoli se asociovat s nekym, kdo prezentuje podobny nazory. Kdyby se nahodou zvazovalo merch / sbirku zopakovat, tak bych se primlouvala tohle zvazit a prachy poslat nekam jinam. (A pokud nikomu jinymu nez mne podobnej otevrenej rasismus nevadi, tak bych to rada vedela, abych se podle toho mohla zaridit.)

TROX23
    TROX23 --- ---
    Stanice dorazila na místo, panely a drobnosti jsou na cestě. Ještě jednou vám všem dík.

IORETH
    IORETH --- ---
    Informace o poloze hospody dostanou relevantní lidé během dnešního večera :).
    Bude v centru.
    IORETH
    IORETH --- ---

Důležité: Osobní vyzvednutí na Pražského povstání jen zítra

Dostala jsem befelem vybrat si do konce roku náhradní volno, takže v kanceláři budu už jen zítra.
    Pracovat sice budu až do Vánoc, ale z domu, abych neprovokovala :).

Pokud si chcete vyzvednout balíček na Pražského povstání, musíme se tu potkat zítra (v úterý) a musíme se na tom domluvit, abych váš balíček ráno vzala s sebou.

Alternativy:

1.) Hospoda v termínech zítra (Út 16.12.) a pozítří (St 17.12.) od 18:00 do 22:00

2.) Bohnice, cca jedenáct minut z Kobylis (tři minuty eskalátor, čekání na bus cca minuta, jízda busem pět minut, dvě minuty od zastávky).
    V Bohnicích lze balíček vyzvednout víceméně kdykoliv do pozdních nočních hodin.

Pokud by tímto pro vás přestalo být osobní vyzvednutí zajímavé, vyplňte prosím znovu doručovací dotazník a zvolte zásilkovnu.
    Omlouvám se za komplikace.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Nejel náhodou za mnou před chvílí někdo s bílou Octavii na Suchdole? Někdo na mě v kopci vášnivě blikal a nevím proč. Voblezl jsem auto, jestli mi něco nepadlo, ale jediné, co mě napadlo, že mám vzadu nálepku Typing brigade 😁.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: yeah!
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: placky dorazily, hurray!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Nebo jim pes sežral klíčky od auta, to se může stát.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: možná je potřeba před z-boxem odhrnout sníh nebo tak něco
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Píšou, že: "Zásilku se nám dnes do Z-Boxu bohužel nepodařilo doručit. Hned následující pracovní den to zkusíme znova."
    To mi poslali dnes o půl sedmé ráno (facepalm).
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH:
    IORETH: o to víc mě sere, že to stojí na těch zatracených plackách... 🤯
    IORETH
    IORETH --- ---
    Děkuji ještě jednou id FRANTAVOKURKA (kterého tady nemůžu tagnout), že pro nás ta trička natisknul zadarmo - platili jsme jen samotná trička.
    A ještě tu krabici dovezl až ke mě domů.
    Respekt a díky!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam