Já jsem nedávno byl u ohníčku s takovou zdravě středolevou společností a bylo legrační jak je strašně sral Minář a jeho milion chvilek, s že takhle se demokracii nepomůže, že by to dělali jinak, jak to celé situaci nepomáhá a naopak to vytváří potencionální nevýhodu pro prezidenta u voleb etc etc.. Tak jsem zmínil že mám kamaráda, který je nejspíš 75% og nácek, jak máme společný vyšší cíl, ideově bychom se ledaskde chytli ale současná situace si vyžaduje od všech stran abychom se semkli a tyhle věci řešili až bude čas na "píčviny". No co vám budu povídat, nějaký "nácek na Xku" jim byl na hony vzdálenější než naše vnitrostátní politika.
Nechci obhajovat "kolaboraci" s jakýmikoliv formami nacismu/fašismu, jen bych se k tomu postavil tak že, NTB se částečně od Gekona distancovala, možná by to chtělo konečný konsensus skupiny. Něco proběhlo formou hlasování už někdy v minulosti, pokud se dobře pamatuji, nicméně pokud Gekon vrství svojí ideologickou omáčku ke knedlíkům mířícím k AFU, bylo by na místě asi zvážit revokaci takové ankety a buď držet hubu nebo to rozseknout.
Sorry za spoustu keců, jen bych prostě ocenil, kdybychom se na něčem shodli. Nenosím NTB patch proto abych byl členem skupiny která má asi takovou integritu jako Plastic people of the universe.
(Sorry kámo, ale asi jsi to přehnal :/ )