D_B_M: Koukni se co tu blil za moudra GEKONZPRAHY. To je ten na kterého tu lidi posílají peníze, aby jsi si udělal lepší představu. Prostě enemy of my enemy nemusí být nejlepší volba, ostatně už jsme si to s Ruskem nedávno zkusili :-)
D_B_M: Co jsem udělal já není důležité. Ale když už tak čekáš, tak jsem tam na počátku války 4x byl jako reportér (včetně Krymu) a snažil jsem se přinést pravdivé informace z míst, kam se ostatní nedostali. Snažil jsem se varovat před tím co přijde. Jestli je to málo nebo moc neumím posoudit, dneska už tam nejezdím, mám rodinu a nemůžu si dovolit se vrátit a být měsíc upoután na lůžku. Stálo mě to dost sil a zdraví. Nicméně nic proti tomu co tam ti lidí okusí den co den. Jedna věc je tam jen na 3 týdny a pak se zase mít kam vrátit. Druhá tam žít, mít tam rodinu, své děti, přátelé,..
Finančně tam nic pravidelně nepřezpívám, pokud na něco, tak co mi dává nejlepší smysl. Poslední dva své honoráře jsem proměnil za lékařský materiál po expiraci, protože bylo důležité množství, kterého byl v té době akutní nedostatek. Prostě jedna věc je přispět druhá věc je ty peníze využít co nejsmysluplněji. Což je na extrémně zkorumpované UA bohužel často dost problém.
Jo a ještě jedna taková o ty klasické panely tam je stále zájem, i mnohem dál od fronty. Ten týpek co jsem mu předával 2 boxy různých regulátorů a součástek Scháněl hlavně ty. Dost často se tam skupují použité panely a nebo z nějaké nerealizované zakázky. Protože důležité je toho sehnat co nejvíc za co nejmíň a ne se fotit s logem hipster značky. A panely jsou potřeba i hodně daleko od fronty, protože UA teď trpí velkým nedostatkem EE a zoufalou rozvodnou sítí.