• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes také dorazily placky a patche. Placky zvládla týden zadržovat česká pošta, postěžuju si pak v hospodě. Ale mám je.

Nové patche vypadají takto:
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    Buďte zdrávi,
    hlásím, že se dílo podařilo a včera jsem vyzvednul DJI Mavic 3T + 3x záložní AKU. Díky poměrně výrazné slevě od prodejce a spolupráci s jedním ochotným offnyx známým jsme se dostali na koncovou cenu 110 000.
    Jsem domluvený s IRA_PALMOVKA, že jí v neděli dron předám k doručení Vláďově jednotce.
    Díky moc IORETH za to, že se opět chopila organizace i všem ostatním za příspěvky. Doufám, že dron na místě určení předvede nějakou parádu.

ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    mam to chapat tak, ze psi znamky pro pristi rok zaujaly, nebo se mam mistnimu osazenstvu omluvit za
    ?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KEB: ja bych to vzal od podlahy

KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: no jasně, už mi to došlo, ty chceš ty zlamovaci...

SPECZ
    SPECZ --- ---
    ZETOR_13: ha, našel jsem - je to vzor z vyhlášky o vojenských dokladech :-)

IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes přijely hrnky. Je jich osmdesát osm a jsou krásné :-)

SPECZ
    SPECZ --- ---
    Tak jsem si v tý tmě na Palackýho nám. říkal jestli dobře vidim :-)
    KEB
    KEB --- ---
    Ještě to není všechno, ale vypadá to nadějně!

IORETH
    IORETH --- ---

Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_VašeNyxíIdečko, např. Nyx_Ioreth. Zpráva pro příjemce je velmi důležitá, prosím, nemějte v ní překlep :) )
    Částka: vaše částka ve sloupci Celková cena v objednávkovém sheetu

Termín: příští úterý 3.12.2024 23:59

Objednávkový sheet:
    NTB_2024_01 - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

Byly nějaké dotazy ohledně budoucího poštovného: to ještě neřešíme, spoléhám, že většina pražáků si přijde merch vyzvednout :).
    Kdo bude potřebovat IBAN pro zahraniční platbu, dejte vědět do pošty, pošlu včetně adresy.
    SATAI
    SATAI --- ---
    MASAJS: pošlu ti do soukromé zprávy

IORETH
    IORETH --- ---
    Na straně příjmu už jsme překonali minulý rok. Jste super :-)

KUBZ
    KUBZ --- ---
    IORETH: DJI Mavic neznam, ale obecne to ma simulator, kde si to jde vyzkouset.

DJI Flight Simulator | Basic flight Training, First Flying Exercises, Stick Controls for Beginners
    https://www.youtube.com/watch?v=tjLyHsTGnKQ

DJI Flight Simulator - Download Center - DJI
    https://www.dji.com/cz/downloads/softwares/dji-flightsimulator-launcher
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tohle jsem teď poslala výrobci ponožek. Pardon za tu obrovskou tapetu. Použijí první verzi v pořadí, na kterou budou mít nitě na skladě.

Logo je přepracované tak, aby reflektovalo, že jeden ten steh/pixel není čtverec, ale obdélník, a taky je trochu zmenšené. Na šířku by mělo mít cca pět cm.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Mám na mysli tu světlejší zelenou z originálního loga.
    Tohle je jediný "dobrý" obrázek, co mám, snad bude na tu malou plochu použitelnej.

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: Díky všem moc za ochotu. Jen chci říct, že to by byla taková milá věc, ale není to pro kluky úplně nutnost. Možná, že by ocenili spíš tu finanční částku. Ale nechám to samozřejmě na vás. Podařilo se mi získat fotku Vláďovy nové skvadry. Je to fotka jednotky těsně před nástupem do aut a přesunem o 600 km na východ, kde jsou teď. Sorry za kvalitu, šlo o rychlou úpravu na mobilu. Manžel je za objektivem :)

IORETH
    IORETH --- ---
    S hrnky se vyskytl malý problém, ale nakonec máme dodavatele, který dokáže sehnat ten odhlasovaný typ. Nemají ho na stránkách, přeposílám náhled, který mi přišel mailem.
    Objem hrnku je 300 ml.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Šedá se barevně nehodí, max ta světle béžová. Ale tohle logo je jiné, motiv je o jeden pixel větší na šířku i výšku, kvůli tomu dodatečnému rámečku okolo, proto v původní sadě nebyl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam