• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iyVY_uQve6hsB_JuRq5BwNISPdw9gPWwvEX5Omsn0Jk/edit?usp=sharing

Jak objednat trička:
    - Projděte si web s popisem triček a zejména tabulku s velikostmi. Linky na weby s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky. Máme středně kvalitní trička SOLS Imperial a superkvalitní trička TEE JAYS Interlock, oboje ve variantě pro pány i dámy. Linky na web s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky.
    - Vyberte pro sebe vhodný model.
    - Pokud máte okrajovou velikost (XS, 4XL, 5XL), zkontrolujte, zda vámi vybraná barva existuje v dané velikosti.
    - Zadejte do tabulky - do příslušných sloupců - barvu, velikost a počet platný pro tuto kombinaci. Pokud od jednoho modelu chcete v jedné velikosti více barev, můžete je navolit v jednom řádku - vyberte z číselníku dvě barvy. Počet potom upravte tak, aby seděl s počtem barev.
    - Pokud chcete od jednoho modelu více barev a současně více velikostí (nebo jinou komplikovanou kombinaci), zadejte si v tabulce více řádků se svým nyx id. Výslednou sumu k zaplacení potom uvidíte ve všech svých řádcích.

Platba objednávek:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

rozbalit záhlaví
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ani nevim jestli jsem vám tady ukázal tohle video. Zachycuje spolupráci slavný speciální jednotky KRAKEN s Našimi chlapci. V čase 2:30 je můžete vidět i z POV pohledu, včetně parádního Davidova zásahu granátometem M320 do wagnerovských posadek. Natočeno na konci března 2023, několik dní před tím minometným a dělostřeleckým útokem který stál Cohena nohu a pět chlapců život.

БІЙ ЗА GARDEN CENTER | KRAKEN ⚔️
    https://www.youtube.com/watch?v=LCTqgRUmIGs
    JDAG
    JDAG --- ---
    JDAG
    JDAG --- ---
    Byl by možný i takový potisk trika?

IORETH
    IORETH --- ---
    Tak máme dvě varianty loga: jednobarevnou a dvoubarevnou. Přikládám vzorníky, jak by měly obě verze vypadat na tričkách různých barev.
    Barevné vypadá dobře na "zemitých" odstínech, jednobarevné na tmavších (není to čistě bílá, spíš velmi světle šedá).
    Sorry za plachtu, je záměrná :).

THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Ahoj ve spolek.

Po dnešním rozhovoru se správkyní Ioreth a hlavně kvůli začlenění do objednávkového systému / tabulky a to zejména kvůli zlehčení logistiky a zmenšení nákladů na dopravu koncovým příjemcům, přidáváme po domluvě kolonku pro nálepky. Ta není závislá na hlasování, dle je začleněna automaticky.

Kdokoliv, kdo bude chtít nějaký NTB merch a k tomu přidat nějaké nálepky - ten výplní do tabulky i kolonku s počtem nálepek nebo ji nechá prázdnou.

Předpokládám, že půjde i varianta, kde si někdo objedná i jen samotné nálepky bez dalšího merchu.

Ioreth mě kdyžtak zkoriguje, pokud jsme se někde nepochopili :)

Co se týče ceny 1ks nálepky, ta je předem pevně daná 50,-/ks.
    Přičemž výtěžek z 1ks půjde 40,- id_GEKONZPRAHY na pomoc vojákům na frontovou linii na UA.

Pro tyto potřeby a auditko NTB vyhrazují aktuálně 300ks nálepek.

K odeslání budou posléze s ostatním NTB merchem (ušetří se poštovné s dvojím zasíláním).

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CELLINDRA: There is only one otvírák

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Já mám na klíčích tohle. Jako otvírák už se to párkrát hodilo, dokonce i jako šroubovák nebo klíč.
    A má to i ten vroubek s ostřím na říznutí lanka / pásu. Ten jsem nezkoušel.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ještě teda když už otravuju - tohle je nůž, který u sebe nosím asi patnáct let. mám ho většinou zvenku na batohu přinutý klipsou na molle vazbu nebo podobně. Stál úplné minimum a drží furt. Je to teda památka na Toledo :) no a kdybych chtěl
    ( D_B_M ) zálohu na dno batohu, tak to bude podobný nůž.

RSZ
    RSZ --- ---
    Ještě mě napadl 3D tištěný ocelový otvírák na klíčích, dělá to kolega vedle jako reklamu na svůj lab, design by byl samozřejmě po dohodě. Kolega bude vstřícný co se nákladů týká, má stejný zájem:) Na klíčích ho nosím přes rok, je to naprosto odolný, hezký a je to dobrej fidget na hraní. A samozřejmě bude to jedinečný.

SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    D_B_M:
    RSZ: Jednoduchy pevny noz moze mat vynikajuci pomer cena/vykon, som za :)

D_B_M
    D_B_M --- ---
    IORETH: co to poslat o level vys a nechat na laseru udelat logo NTB na neco jako

nozu neni nikdy dost a sam bych jich par pro kamose vzal..stoji kolem 450kc, mohly by jit klidne po litru, IMHO

nemusi to byt tenhle konktretni, ale neco v tom duchu..

osobne mam tenhle konkretni nuz nastalo po jednom ks v kazdym batohu ;]
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Původně jsem myslel, že by šel kus za 50,-Kč...

GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, tak evakuace českýho vojáka úspěšně zakončena. Zhruba za měsíc jedu znovu, tentokrát klasickej supply run. Už jsem byl smířenej s tim že si užiju nahánění FPV dronama na silnici z Mykolajiva do Chersonu. Včera večer mi ale psal Mac že už lítaj i mezi Izjumem a Slavjanskem, že už tam jsou krajnice lemovaný ohořelejma vrakama. Mám se na co těšit...

V podstatě od vás asi vlastně vůbec nic nepotřebuju, protože dodávka bude kombinací elektroniky pro dronaře a zdravotnickýho materiálu plná docela dost, nicméně kdyby se vám doma válelo něco užitečnýho, asi hlavně nějaký funkční termoprádlo, kvalitní kulichy, zimní boty... napište mi prosím, díky :)

TROX23
    TROX23 --- ---
    Ahoj vespolek,

mám takovej dotaz/prosbu. Mám v práci ukrajinskýho kolegu, kterej má syna na frontě. Chtěli by/potřebovali dobíječku na drony atd.
    Tak se mě kolega ptal jestli bysme v rámci naší iniciativy nedali dohromady nějakou tu korunu na stanici ECOflow Delta2

Syn s jednotkou jsou nasazeni u Pokorvsku, v přiloženém souboru je jeho fotka s jednotkou, on je druhý zprava. Vše by se případně řešilo přes místní transparentní účet(případně bych založil jinej, ale nemám s tím žádnou zkušenost)

Obracím se tedy na naší skromnou ,ale velice schopnou komunitu s prosbou o pomoc v obraně napadené země.

Vše by se samozřejmě doložilo fakturou, fotkami z předávky atd jak jsme tady na to zvyklí.

Snad mě neukamenujete a dáme něco dohromady. Díky všem

GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, pomalu se chystám na další výpravy na Ukrajinu a mám pro vás krátký shrnutí toho co se chystá.

- Do mého (a vašeho) portfolia českých vojáků přibyly dvě nové duše, a první z nich není nikdo jiný než Mac. Maca asi většina z vás zná, kdo ne, klikne třeba na tenhle odkaz. Budu se snažit sehnat mu vše, co bude v mých (a vašich) silách, a tentokrát nezůstane jenom u zdravotnického materiálu, jídla a powerbank, ale přesuneme se i k trošku těžším kalibrům ;)

- Druhá nová duše v příštích týdnech rozšíří řady jedné mezinárodní dobrovolnické jednotky. Ve volných chvílích s ním teď piluju manipulaci s puškou, základy taktického přebíjení, přesouvání z krytu do krytu, ladíme výstroj, atd. Až nadejde čas, seznámím vás.

- Jeden Čech naopak potřebuje čas na zdravotní zotavenou. Nejde o život ohrožující zranění, ale prdel to taky neni. Více informací sdělím zavčasu.

- V rámci Operace Kyseláč (opkyselac.cz) mě čekají v průběhu podzimu minimálně tři cesty na UA a rozšířím své pole působnosti krom Donbasu i na Chersonskou oblast.

- Jelikož mi byla svěřena péče a servisování ukrododávky, tak jsem koupil nové zimáky, vyměnil olej, filtry, přední brzdy, stěrače, a v nejbližších dnech mám před sebou doinstalování tempomatu, což je věc bez který se na Ukrajině fakt jezdí blbě :) Nesmim zapomenout taky na OSRAM homologovaný LED míst současnejch halogenovejch žárovčiček, takže snad už konečně něco v noci uvidim :)

- Dodávka taky dostane novej, méně nápadnej nástřik, protože se zvyšujícím se doletem FPV dronů se úměrně zvyšuje šance, že si nějaký z nich všimne toho křiklavýho pomalování v barvách ukrajinský vlajky a trefí se. Přestříkání bezúplatně provede kámoš, kterej profesionálně renovuje historický vojenský auta a nenávidí rusáky stejně jako já a vy.

- Nejbližší supply run je naplánován na první polovinu října a obsáhne jak Doněckou, tak Chersonskou oblast. Budu moc rád když mi s ním opět pomůžete. Prioritu má tentokrát jen a pouze zdravotnický materiál. Hlavní část nákladu bude elektronika pro dronaře kterou právě teď domlouvám s jedním štědrým sponzorem, jenž si nepřeje být veřejně znám. Z aukcí mi ještě zbylo cirka 35 tisíc které použiju na nákup zdravmatu, ale abych nakoupil vše co je potřeba, tak mi zhruba ještě 30 tisíc chybí.

- Pokud vám po letních dovolenejch nějaká kačka zbyla, budu rád když mi pomůžete s financováním této bohulibé činnosti :) Přikládám QR pro rajfku a Revolutku a dopředu děkuju všem, co přispějí, i kdyby to mělo bejt blbou padesátikorunou.

Можеш воювати — воюй.
    Не можеш воювати — допомагай.
    Не можеш допомагати — мовчи.

Můžeš bojovat — bojuj.
    Nemůžeš bojovat — pomáhej.
    Nemůžeš pomáhat — mlč.

Díky všem za pozornost ;)

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak Vláďovi dorazily nové boty na podzimní bahno :-) ještě zbylo i na boty pro auto sousední posádky, i když ty už nebudou tak super. Takže ještě jednou všem díky!!!!!

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ráno vyzvednut ve fabrice, ten už byl za normální cenu, vyšel cca na 35.000,- Kč

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Zdravíme s Vláďou z Ukrajiny. Landrover prošel prvním servisem. Zatím má vyměněné všechno těsnění, co šlo vyměnit a dostal nový filtr.
    Zítra jde znovu, už dorazily potřebné díly.
    Vozík je objednaný pro jistotu přímo ve fabrice, až mě Vláďa příští víkend posadí na autobus, jede si ho vyzvednout.
    A určitě zbyde ještě na nové gumy.
    A taky máme nového fanouška, pardon za tapetu z mobilu

BRYZA
    BRYZA --- ---
    Nejde to uhasit.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam