• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    JDAG
    JDAG --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: Jen upozorním, že to logo od JDAG má hlavně z velké části své prvky zobrazeny inverzně oproti původnímu logu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    JDAG: ptala jsem se na to dodavatele a je to možné - pokud bychom vybrali jednobarevné logo, tak ekomonicky bude přijatelné tisknout ho ve třech nebo čtyřech barevných variantách.
    Udělám bleskovou anketu a pokud se to bude líbit, přidám do tabulky volbu barvy loga jako nepovinný atribut s tím, že bude kdo ho nezadá, tomu vyberu nějaký default.
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Ahoj,

chtěl bych s nadcházející sbírkou trochu zalobbovat za nabíječku pro syna mého kolegy, viz příspěvek: [TROX23 @ Nyx typing brigade]
    kdyby se nakej drobak urodil bylo by to super. Diky
    JDAG
    JDAG --- ---
    Byl by možný i takový potisk trika?

KEB
    KEB --- ---
    IORETH: ok, ty si šéf 🫡 já jsem jen prostý pobiječ much
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: OK, tak to rozsekněme, psát do pošty je nesmysl, z toho by ses zbláznil :-)

Placky budou jen malé - Typing brigáda a Gaychat.
    Přidala jsem sloupec do tabulky.
    KEB
    KEB --- ---
    Placky

Pro jistotu opakuju, velké, malé, NTB a gaychat brigade

Kdo o ně má zájem nechť napíše počet do tabulky a kobtaktuje mne a domluvíme se individuálně. Zatím to na moc velký nápor nevypadá 😉
    IORETH
    IORETH --- ---
    Shrnutí z vedlejšího klubu:

Jak akce funguje?

Tl;dr: Jako loni.

Harmonogram:
    - Do Út 28.10.: Objednávková fáze
    - V Út 28.10. o půlnoci uzavřeme objednávky a spustíme anketu o tom, kdo dostane výtěžek.
    - Do 2.11. bychom měli znát celkové náklady a tedy i výtěžek akce. Ukončíme anketu o obdarovaných subjektech.
    - Jakmile v tomto budou známy celkové náklady, vyplatíme peníze vybraným subjektům.
    - V průběhu listopadu se u mě sejdou vyrobené věci a spustíme doručovací fázi.

Během objednávkové fáze je možné diskutovat o tom, komu peníze pošleme. Nemusí to být jeden subjekt, většinou peníze dělíme více lidem/skupinám.

Jak se zapojit?
    1.) Objednejte si v tabulce (odkaz níže), jaké věci chcete
    2.) Pošlete peníze na účet v záhlaví klubu [Nyx typing brigade] (je tam i QR kód). Do poznámky dejte "Nyx_VašeNyxíIdečko"
    3.) Pokud chcete, lobbujte, komu peníze poslat.
    4.) Až začne distribuční fáze, vyplňte doručovací dotazník, který zvěřejním.
    5.) PROFIT! :-)

Sortiment:
    [IORETH @ Nyx typing brigade]

FAQ:
    1.) Nic nechci, ale rád bych přispěl, jde to?
    Ano, v objednávkové tabulce je sloupec Dýško. Částka z dýška se celá přičítá k vybrané částce.

2.) Rád bych přispěl zcela anonymně, jde to?
    Ano, budu o tom vědět jen já. Napiš mi do pošty, pošlu ti identifikátor, se kterým si založíš řádek v tabulce. Nebo mi jen napíšeš, co chceš a já řádek založím za tebe.

3.) Na jaký účet to vlastně platím?
    Na můj osobní. Po diskuzích vedených před třemi lety jsme se rozhodli pro tento přístup, protože:
    - Nikdo kromě mě nebude nikde vidět vaše osobní údaje a číslo vašeho účtu.
    - Já žádné detaily nikomu neprozradím. Výjimkou jsou situace, kdy moje banka bude muset ze zákona poskytnout detaily mého účtu třeba policii, ale to je krajně nepravděpodobné :).
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    IORETH: Velikost bych videl o neco vetsi. 8 - 10 cm, at je to videt. IMHO je 6 cm prilis malo...
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    IORETH: Ja bych chtel asi neco od kazdeho!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Přidala jsem sloupec Dýško, pokud by někdo chtěl zarovnat nekulatou sumu, nebo nechtěl žádnou věc, ale toužil by se zapojit :).
    IORETH
    IORETH --- ---
    Velikost loga si představuju cca šest cm, nic velkého.
    Lajkujte, pokud souhlasíte. Challengujte, pokud máte jiný silný názor (a případně lajkujte ten jiný silný názor).
    IORETH
    IORETH --- ---

Jakou chcete variantu loga?

Instrukce:
    Vyberte obě možnosti, pokud je vám to jedno.

51 hlasy od 41 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    Tak máme dvě varianty loga: jednobarevnou a dvoubarevnou. Přikládám vzorníky, jak by měly obě verze vypadat na tričkách různých barev.
    Barevné vypadá dobře na "zemitých" odstínech, jednobarevné na tmavších (není to čistě bílá, spíš velmi světle šedá).
    Sorry za plachtu, je záměrná :).

IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: OK, placky přidány :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Bude jen jeden motiv - naše logo na levé straně hrudníku.
    Teď dělám na dvoubarevné variantě k tisku, což jednak zlevní výrobu sítotiskové matrice a jednak to bude barevně ladit k širší paletě barev triček.
    Dám sem náhled, jak ho budu mít.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: a na těch trikách i bude nějaký motiv, nebo se dělá jenom taková burza barevných triček?
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: hlásím i placky, jestli někdo chce, nejsou problém vyrobit a poslat tip je k distribuci 🫡
    IORETH
    IORETH --- ---
    Pokračování zítra :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam