• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    PEJR
    PEJR --- ---
    KUTAS: Akorat ze v anglii jsem nic moc jako jizdni rad nezaznamenal, tam proste stojis na zastavce dokud ti neprijede bus
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A jak to babičky, dobíhající, vozíčkáři a stěhováci klavírů dělali na zastávkách na znamení doteď?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MAKROUSEK: Ja to zazil v Anglii a prislo mi to ok, ale uznavam, ze jsem nebyl a ani nejsem duchodce.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KUTAS: Je to v tom clanku. Kdyz budes dobihat nebo dojizdet na voziku, mas smolika.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MAKROUSEK: Proc by to nemelo fungovat?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    To je skvele, mnohem dulezitejsi, nez nejaci vozickari je plynulost jizdy autobusu! Jeste, ze MHD nepouzivam.

Všechny autobusové zastávky v Praze budou už jen na znamení. Změna má ušetřit čas i miliony, ale děsí cestující | Česko | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/domov/zastavka-na-znameni-autobus-praha-doprava-mhd-cestujici-ridici.A240418_185018_ln_domov_lvot?zdroj=LN_top
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ADAMIRA: Tak visjak, urcite to Easypark vysoutezil v poctivem tenderu, temi je magistrat prosluly!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SENIN: Normálně funguje

Pravda je že mi v říjnu taky přišel mail že MPLA končí a přebírá to easypark, na stránce MPLA to maj taky napsaný a ted jsem na to koukal na hodině si berou 4,9 CZK (U školičky) :)))

Což mě trochu trochu naštve až to fakt přejde, ta integrace do mapy.cz byla super
    PEJR
    PEJR --- ---
    SENIN: Mozna musis jen zoomnout dostatecne, me to ted minimalne ukazalo zonu a kolik se plati, zaplatit jsem nezlousel, ale ze bude koncit appka se mi ukazalo uz pred x mesicema a naposledy jsem platil v lednu
    SENIN
    SENIN --- ---
    MAKROUSEK: ok, ale aplikace me uz nefungovala.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SENIN: Ale nic neskoncilo. Pro me nejjednodussi je v telefonku najet na tuhle stranku. Zadne poplatky navic, zaplaceno okamzite.

http://mpla.io/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SENIN: Ne. To pouze tvrdi easy park, ale mpla normalne funguje.
    SENIN
    SENIN --- ---
    SAMOUT: MPLA přece skončila a přebralo to EasyPark.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SENIN: Lepsi je to delat pres appku mapy.cz a mpla, ale litacka taky dobry. Dalsi poplatky nejsou ani v jednom.
    SENIN
    SENIN --- ---
    CHILDINTIME: hm asi loterie. Diky za info, asi si taky poridim tu aplikaci litacka :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SENIN: ja tomu jejich pocitani vubec nerozumim, jednou jsme fakt tady v praci meli dva telefony vedle sebe, jednomu to dalo servisni poplatek druhymu ne, proste je to wtf. V zahranici pouzivam easypark celkem bezne, protoze bude neni alternativa nebo cas hledat nejakou loklani aplikaci, ale v praze pouzivam vyhradne placeni parkovani pres aplikaci pid litacka.
    SENIN
    SENIN --- ---
    CHILDINTIME: já teda teď na velikonoce parkovala na P6 za 40,- zvýhodněné na 24 hodin a víc jsem neplatila. Ale je pravda, že tam je servisní poplatek 0,-
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CHILDINTIME: Tak to je samozřejmě dost zásadní informace. Příště se na to zaměřím. Dík;)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FRK_R23: aplikace je v pohode, ale easypark si tam pridava uplne absurdni poplatky, napriklad ted jsem zkontrolval cenu v zone na praze 4 u me prace za 30 minut: easy park 32,42 kc (vcetne 12, 42 servisniho poplatku), v pid litacka 20 kc. To fakt nejde akceptovat a podporovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    _KRYSTOF_: Já bych řekl že je to uplně stejně jako v každym jinym směnym provozu.

Vozíš zvěř, ale zase máš příplatek a některý lidi maj k tomu 2 zaměstnání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam