• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    V Libni se staví jiné soumostí, než se vysoutěžilo. Zakázku už opět řeší ÚOHS - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/v-libni-se-stavi-jine-soumosti-nez-se-vysoutezilo-zakazku-uz-opet-resi-uohs-247086/
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: stavi!?! Tuhle jsem na tu "stavbu" koukal asi 3m v kuse z Vysehradu a nepohlo se to ani o milimetr!!!:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ID Ruther je alter ego id UNUX, což je vyhlášenej idiot. Takže asi nemá cenu reagovat...
    ALESH
    ALESH --- ---
    RUTHER: zapomnel jsi jak na lihovaru ted stavi novy dvorecky most. Takova drzost!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUTHER: v tom pripade je na tebe hl.m.P. prilis slozite misto. Resenim by napriklad bylo odstehovat se nekam, kam se jde 3km pres les od stejnojmenne zastavky lokalky.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Chtěl jsem tím říct, že moje kapacita rekonstruovanejch, zbořenejch a znovu postavenejch vlakovejch stanic je maximálně jeden kus.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RUTHER: tak ono to proste spoleha na to, ze nejezdis po pameti... ale podle aplikace. Samozrejme to reseni nese jiste znaky chalupoid, alr to uz je holt dnes standard...
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ONDRAT: nevím, já nepoužil "nejnovější AI" na dopravu v Praze, aniž bych tušil, že někde vznikne chyba a čím víckrát to budu předělávat, tím tam bude víc chyb
    DANYSEK: je to obtížné, se v takovém množství výluk zorientovat
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RUTHER: Tak snad začít jezdit radši na kole?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RUTHER: no, ja mel na mysli ten "urad", co vymysli ty vylukove trasy... :)
    Mosty jsou jinej urad... a v zasade plosne tikajici bomba... a navzdory chvastani nekterych politiku o tom jak se staraji je to spis o tom, kdy to vybouchne.. aneb ve finale i rekonstrukce Barandaku stala nasobek puvodne vysoutezene ceny a ve vysledku to vedlo k tomu, ze treba i beton tam dodavany neni zodpovednost zhotovitele rekonstrukce.... protoze holt by se to nevlezlo do 30% limitu vicepraci... no tak to tam "dodali" nejak bokem.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DANYSEK: očekávám zanedbané investice do mostů, místo revoluce ve vlakové dopravě
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RUTHER: tak co cekas od uradu, ktery okupuji sotousi :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    RUTHER: masarycka pulrok? Zacni nasobit ,)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: neblbni, jak muzes spat, kdyz se tedka celejch 14 dni v kuse opravujou na malostransky tramvajovy koleje!?!?!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    FRK_R23: NO a do toho, dva roky utekly... a máme tady rekonstrukci Malostranský... dobrou
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RUTHER: Wow. To bylo tak strašně nezajímavý, že jdu radši spát.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    FRK_R23: Napočítejme si výluky (omezení, změny tras) za poslední rok:
    1) tak to byl rozkopanej celej Újezd až Malostranská před cca dvouma rokama
    2) Smícháč je obložen bagry a jeřáby
    3) Masaryčka má novou vlajkovou železobetonovost a kompletní výkopy na půl roku
    4) Hlavák je silně revitalizován a pamatuju si, jak jsem...
    5) Václavák chodil pěšky, protože se muselo něco rekonstruovat.
    ...
    Stoupni si, někdy, do zatáčky a poslouchej skřípění nejnovějších škod, který nejsou tramvaje, ale vlaky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RUTHER: Tyvole oprava tratí je fakt šílenost. Nebo možná jebe tobě.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Zešíleli

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Tak doprava je šílená. Co to zase, na tý malostranský, metru, vyváděj? Vždyť to opravovali před rokem a něco...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam