• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GHOSTDOGG: takova vize kdysi byla... jen teda zas minuli Prosek :D

GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    CHOBOT: Zrovna Letnany jsou ale uplne padly na hlavu. Misto toho, aby to metro bylo uprostred v zastavbe, tak je uprostred pole. Dojizdel jsem tam a socka mi zabrala 55 minut vs skutr 14. To je neco asi hodne spatne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tam je hlavne epicky, jak lidi nekoukaj na znacky... resp. maj tam kyble varovani, ze tam nemaj jet... a stejne se tam snazej procpat :) A neprekvapive se vraci.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    ONDRAT: Oni se ty lidi kupodivu v letnanech sypou z autobusu a jdou rovnou pod zem.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    CHOBOT: Jako chapu, ale stejne, kazdy rano hodina v tahu, to by se mi moc nelibilo.

DANYSEK: Uplne se stydim rict, ze jsem nejak vytesnil ze je i druhy koncert vcera a ja jel zrovna do toho Tesca, kdybych tam cekal v aute tak vyjizdim ven tak 2/3hodiny, ja teda vyndal kolo z kufru a byl doma za tech 12min (cesta dolu)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ONDRAT: moje anecdotal evidence od několika kolegů a kamarádů z letňan a okolí je taková, že jezdit bus+metro+tram "zabere moc času", takže raději trčí každej den 2x v zácpě. Že to trvá dýl než tim mhd jim zjevně nevadí.

O kole sice všichni pořád mluvěj, ale ještě ho z tý garáže nikdy nikdo nevytáhl.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: no jo, kombinace tranzitu vdaka chybejici D0 a dojizdejicich za praci/nakupy ze sirokeho okoli udela holt sve. Vlak z toho smeru je spis turisticka atrakce.... jednokolejka, casto jeste s "retro" vozitky a tratovejma rychlostma 70-100km/h zadna hitparada take neni.
    ONDRAT: ale dostat se k nemu... mimochodem ted s Imagine Dragons v Letnanech kolega teda radsi tim vlakem domu jel vlakem oklikou pres ty Cakovice. Sice delsi, ale ve finale za dany dzungle v okoli vlastne rychlejsi.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRK_R23: Letnany maji metro, ale na to jaky bych tam cekal rano provoz, jsem tam skoro nikoho nevidel, ale vazne tezko rict, ze sidlaku je to daleko.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ONDRAT: Moc nechápu souvislost mezi "žitím" u metra a armádou lidech v autech, ale dobře.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Sileny, to se fakt zacpe uplne vsechno, nevedel jsem, ze to je az takhle ostry.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRK_R23: No, u metra to moc nezilo, ale tezko rict.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tam to umi byt peklo i v sobotu dopoledne :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ONDRAT: To skoro vypadá, jako kdyby každej jel autem, co?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK: Ajo, to jsem pitomec, dikec!
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Tak jsem nedobrovolne okusil denni chlebicek periferniho lidu a vyjel jsem autem od OC Letnany v 7:45, abych dojel na Palmovku v 8:30, slusny dopravni peklo ze severu, na kole to jezdim kolem 15min.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAKROUSEK: symtě, a u Makroušků se stavby materializujou z hyperprostoru, nebo jak vznikaj?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MAKROUSEK: vzdyt mas v tom clanku napsano, ze vedle Legerovy vznikne provizorni dvoupruh... misto tramvaje co tam ted je (zastavka Muzeum).

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK: Dyk pisou, ze to bude Belehradskou po kolejich, nebo jsem to spatne pochopil?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MAKROUSEK: no to zuzeni na dva pruhy tam je kazdou chvili, situace se "jen" zopakuje.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Na jednu strane me to tesi, ze budou volby uprostred tohohle pekla, protoze to pujde Hrib pekne zpatky pod zem. Na druhou stranu to jsou ale strasny kokoti!

Na pražské magistrále začne v sobotu dopravní peklo - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-hlavni-mesto-praha-ridicum-se-zuzi-magistrala-u-narodniho-muzea-jen-na-dva-jizdni-pruhy-zacina-stavba-tramvajove-trati-40525564
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam